Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές μέχρι τη Σλάβια! Αυτές είναι οι προτεραιότητές του Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-20 08:47:00

Δύο μεταγραφές μέχρι τη Σλάβια! Αυτές είναι οι προτεραιότητές του Γιοβάνοβιτς

Sportdog Team
Δύο μεταγραφές μέχρι τη Σλάβια! Αυτές είναι οι προτεραιότητές του Γιοβάνοβιτς

Η πρόκριση στους ομίλους (θα) πρέπει να είναι ο πρώτος... αυτοσκοπός της ομάδας, παρότι λείπει αρκετά χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τα παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας για τα προκριματικά του Conference League. Πρόκειται για μία ομάδα το έμψυχο δυναμικό της οποίας κοστίζει 60 εκατ. ευρώ και τα κενά του Τριφυλλιού πρέπει να καλυφθούν πιο γρήγορα από ό,τι ενδεχομένως θα ήθελε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Σύμφωνα με τη SportDay, θα γίνουν πιθανότατα δύο ακόμα κινήσεις. Πρόκειται για έναν δημιουργικό χαφ και έναν εξτρέμ. Αυτές είναι οι προτεραιότητες του Παναθηναϊκού, πριν τα πρώτα παιχνίδια στην ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Έτσι και αλλιώς, ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έπαιρνε ποτέ έναν παίκτη, απλά για να τον πάρει! Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Δευτέρας πως: «Κάθε μεταγραφική περίοδος δεν είναι εύκολη. Η ομάδα τα τελευταία χρόνια έκανε πολλές φορές αρκετές μεταγραφές, ορισμένες εκ των οποίων δεν ήταν καθόλου αποδοτικές. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί όσον αφορά τις επιλογές παικτών, για να μπορούμε να αποκτήσουμε λίγο παραπάνω ποιότητα. Όσον φορά το παιχνίδι μας, θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω.

Μάλιστα προσέθε σχετικά με την καθυστέρηση στις μεταγραφές πως: «Ο καθένας θα μπορούσε να ρωτήσει «γιατί». Θα μπορούσαμε να είχαμε φέρει 5-6 παίκτες, αλλά αν αυτοί οι παίκτες δεν μου κάνουν τη διαφορά στην ομάδα, δεν μου κάνουν. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, όσον αφορά τις επιλογές που θα κάνουμε. Δεν θα είναι μόνο για το σήμερα και το τώρα, αλλά και για το μέλλον. Ελπίζω τις επόμενες μέρες να έχουμε πολύ καλύτερα πράγματα από ό,τι είχαμε μέχρι τώρα».

H αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής κάθε παίκτης που έχει ανακοινωθεί μοιάζει μια σωστή και μετρημένη κίνηση που θα δώσει πράγματα στην ομάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει απορρίψει αρκετές περιπτώσεις παικτών. Παρόλα αυτά η κληρωτίδα έβγαλε ως αντίπαλο την Σλάβια Πράγας των 60 εκατ. ευρώ αξίας στο έμψυχο της δυναμικό και τα κενά του Τριφυλλιού πρέπει να καλυφθούν πιο γρήγορα από ό,τι ενδεχομένως θα ήθελε ο Σέρβος τεχνικός. Εξάλλου, η πρόκριση στους ομίλους (θα) πρέπει να είναι ο πρώτος... αυτοσκοπός της ομάδας, παρότι λείπει αρκετά χρόνια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags