Facebook Pixel ΑΕΚ: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής! Τα επεισόδια με Άγιαξ το 2018 μπλοκάρουν φιλικό
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-20 12:06:00

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής! Τα επεισόδια με Άγιαξ το 2018 μπλοκάρουν φιλικό της ΑΕΚ

Sportdog Team
Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής! Τα επεισόδια με Άγιαξ το 2018 μπλοκάρουν φιλικό της ΑΕΚ

Η Αστυνομία άναψε κόκκινο στην παρουσία οπαδών με Ουτρέχτη! «Αγωνία» για το ματς με τη Φόλενταμ.

Η ΑΕΚ έδωσε το πρώτο της φιλικό τεστ στο Βέλγιο, απέναντι στη Γκενκ, της οποίας επικράτησε 2-0, με τα τρία μεταγραφικά αποκτήμα, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον και Πινέδα να παίζουν για πρώτη φορά στην κιτρινόμαυρα. Τί ιδιαίτερο στοιχείο είχε το συγκεκριμένο φιλικό; Πραγματοποιήθηκε με την παρουσία οπαδών της Ένωσης που ταξίδεψαν για να είναι κοντά στην ομάδα τους.

Στο τελυταίο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ όμως, οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» δεν θα μπορέσουν να δούνε την ομάδα τους από κοντά. Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, κατόπιν απόφασης των ολλανδικών Αστυνομικών αρχών, η τελευταία φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας στο Άλκμααρ με αντίπαλο την Ουτρέχτη, στις 27/7 (17.00 ώρα Ελλάδας), θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Μάλιστα, έχει αποφασιστεί η παρουσία Αστυνομικών στο προπονητικό κέντρο Alkmaarsche Boys, όπου θα φιλοξενηθεί η αναμέτρηση, προκειμένου να διασφαλιστεί η μη παρουσία φιλάθλων εντός της εγκατάστασης.

Όπως διευκρινίζεται εκ μέρους της Ένωσης, η αποφαση είχε να κάνει με τα επεισόδια στο ΑΕΚ-Άγιαξ, τον Οκτώβριο του 2018 για τους ομίλους του Champions League. Οι αστυνομικές αρχές θεώρησαν, ότι εκείνα τα έκτροπα που έγιναν στο ΟΑΚΑ είναι ένας παραπάνω λόγος για να απαγορευτεί η παρουσία φιλάθλων στην Ουτρέχτη. Πιθανότατα υπό τον φόβο των Ιουδαίων οι ολλανδικές αρχές πήραν αυτό το προληπτικό μέτρο, κάτι που αφενός μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα αυστηρό, αφετέρου όμως οι άνθρωποι μας δείχνουν πόσο καλή οργάνωση έχουν σε σημείο να παίρνουν μέτρα για παν ενδεχόμενο.

Μάλιστα μέχρι την Τρίτη (19/7) η Αστυνομία είχε δώσει απαγορευτικό και για τους οπαδούς της Φόλενταμ, την οποία οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετωπίζουν την Παρασκευή στο δεύτερο φιλικό τεστ του «Δικέφαλου» αετού στην καλοκαιρινή του προετοιμασία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags