Facebook Pixel Στάνιμιρ Στοΐλοφ:Πιστεύουν στην πρόκριση στη Λέφσκι - "Φαβορί ο ΠΑΟΚ αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-20 22:18:00

Πιστεύουν στην πρόκριση στη Λέφσκι - "Φαβορί ο ΠΑΟΚ αλλά..."

Sportdog Team
Πιστεύουν στην πρόκριση στη Λέφσκι - "Φαβορί ο ΠΑΟΚ αλλά..."

Μεγάλη πίστη στην ομάδα του έχει ο τεχνικός της ομάδας από την Βουλγαρία που κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ανέφερε ότι μπορεί να είναι φαβορί ο Δικέφαλος του Βορρά όμως τα πάντα είναι ανοιχτά.

Στάνιμιρ Στοΐλοφ: Για τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Λέφσκι λέγοντας ότι η ελληνική ομάδα είναι το φαβορί, αλλά τα φαβορί δεν νικάνε πάντα, ενώ παράλληλα μίλησε και για την δύναμη που θα δώσει ο κόσμος.

Για την ιδιαιτερότητα του ευρωπαϊκού αγώνα: «Ανυπομονούμε για αυτή την αναμέτρηση στην ομάδα και υπάρχει μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα καθώς βρισκόμαστε στην Ευρώπη μετά από χρόνια, αλλά είχαμε την πιο δύσκολη κλήρωση που μπορούσαμε να έχουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί αλλά πάντα τα φαβορί δεν κερδίζουν. Πέρσι έφτασε στους 8 και σημάνει πως είναι μια δυνατή ομάδα. Εμείς πρέπει να πιάσουμε το μέγιστο της απόδοσης μας για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ».. 

Για τα όσα έχει ξεχωρίσει στην ανάλυση του ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο να τον αναλύσεις με βάση το τα φιλικά να που έδωσε, είναι οργανωμένη ομάδα και ομάδα του προπονητή και το παραμικρό λάθος μπορεί να μας στοιχίσει».

Για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που δεν θα αγωνιστούν: «Αυτή τη στιγμή πέντε σχεδόν παίκτες δεν θα παίξουν και είναι βασικοί ποδοσφαιριστές, αλλά πρέπει να αγωνιστούμε ως ομάδα και να ξεπεράσει ως σύνολο τις απουσίες. Σέβομαι τον Ραζβάν Λουτσέσκου για τις επιτυχίες του αλλά και εμείς αν δεν πιστεύουμε στην ομάδα ας μην κατέβουμε να παίξουμε. Είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Πολλές φορές και τα αουτσάιντερ κερδίζουν και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε, θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να παλέψουμε μέχρι τέλους. Παιδιά θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός και αυτή η φιλοδοξία είναι σημαντική. Επίσης τα παιδιά ξέρουν πως ότι και να γίνει ο κόσμος είναι δίπλα μας και οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα θα με χειροκροτήσουν. Από τους πέντε μόνο ένας μπορεί να παίξει δεν μπορείς να πεις σφίξε τα δόντια και παίξε. Έχουμε πλάνο δεν μπορεί να μας κυριεύει ο ενθουσιασμός. Η Λέφσκι είναι μεγάλη ομάδα και θα κάνει το καλύτερο δυνατό».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Για τον κόσμο μας έχω να πω πως περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο. Η ενέργεια του κόσμου είναι σημαντική αλλά μόνο με αυτό δεν κερδίζεις μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πρέπει και εμείς ως ομάδα να παίξουμε ποδόσφαιρο», είπε ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags