Facebook Pixel Άρης: "Ρίχνει τα τσιμέντα" με αυτό το "δεκάρι" ο Καρυπίδης - Τον θέλει άμεσα στη Θεσσαλονίκη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-21 13:30:00

"Ρίχνει τα τσιμέντα" με αυτό το "δεκάρι" ο Καρυπίδης - Τον θέλει άμεσα στη Θεσσαλονίκη!

Sportdog Team
"Ρίχνει τα τσιμέντα" με αυτό το "δεκάρι" ο Καρυπίδης - Τον θέλει άμεσα στη Θεσσαλονίκη!

Ποιος είναι ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι που βρίσκεται αρκετά κοντά στο να φορέσει την φανέλα των Κίτρινων;

Άρης: Κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες απομένουν, που αφορούν στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας με την Σπόρτινγκ Χιχόν, ώστε να ολοκληρωθεί το deal της μεταγραφής του Μανού Γκαρθία με τον οποίον ο Αρης έχει έλθει σε συμφωνία. Στόχος των Κιτρινόμαυρων είναι να διευθετήσουν άμεσα αυτές τις εκκρεμότητες ώστε ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο σύντομα στη Θεσσαλονίκη, αν γίνεται και μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ασφαλώς, ο Γκαρθία δεν προλαβαίνει να δηλωθεί για τους αγώνες με την Γκόμελ. Ωστόσο, αν ο Αρης περάσει στον γ΄ προκριματικό γύρο τότε ο 24χρονος θα είναι μια σημαντική και απαραίτητη προσθήκη στο πλάνο του Μπούργος. Το θετικό είναι πως ο Γκαρθία έχει αγωνιστικό ρυθμό καθώς βρίσκεται στην προετοιμασία της Χιχόν και μάλιστα χθες με την ισπανική ομάδα έδωσε φιλική αναμέτρηση.

Στο μεταξύ, ο Σάντι Μίνα ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Θέλτα, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ομάδα του Βίγκο αναγκάστηκε να δεχθεί πίσω τον 27χρονο επιθετικό, μετά τις νομικές ενέργειες του ποδοσφαιριστή. Αυτό σημαίνει πως ο Αρης, αν και πάλεψε πολύ την υπόθεσή του, αφήνει πίσω (για την ώρα τουλάχιστον) τον Σάντι Μίνα και στρέφεται στις εναλλακτικές επιλογές, ενδεχομένως και στις νέες περιπτώσεις επιθετικών που θα προκύψουν.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags