Facebook Pixel Άρης: Τινάζει τη μπάνκα με τον παικταρά ο Καρυπίδης - Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Άρη! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-22 09:14:00

Τινάζει τη μπάνκα με τον παικταρά ο Καρυπίδης - Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Άρη! (Vid)

Sportdog Team
Τινάζει τη μπάνκα με τον παικταρά ο Καρυπίδης - Η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του Άρη! (Vid)

Πάει για σπουδαία κίνηση ο ισχυρός άνδρας των Κίτρινων.

Άρης: Ο Μανού Γκαρθία αποτελεί τον ποδοσφαιριστή που θέλει ο Χερμάν Μπούργος για το σύνολο του, έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου και να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής αναμένεται να αποτελέσει το... νέο Ματίγια, ένας ποδοσφαιριστής με δημιουργικές ικανότητες που η Σπόρτινγκ Χιχόν τον απέκτησε από τη Μάντσεστερ Σίτι δίνοντας στους Άγγλους 4.000.000 ευρώ και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια στην Primera Division με 1 ασίστ.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ αγωνίστηκε στις ακαδημίες της ομάδας, Κ18, Κ19 και Κ23, ενώ με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε σε ένα επίσημο παιχνίδι στην Premier League και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός. Ο Γκαρθία αγωνίστηκε δανεικός στην Αλαβές, ωστόσο όταν την επόμενη αγωνιστική περίοδο πήγε στην Μπρέντα, αγωνίστηκε σε 58 παιχνίδια στην Ολλανδία με 3 γκολ και 11 ασίστ.

Στην Σπόρτινγκ Χιχόν η αλλαγή στην ιδιοκτησία της ομάδας και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν δεν μπορούσαν να κάνουν τον ποδοσφαιριστή να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το 2025 που είναι το συμβόλαιο του, καθώς ο ίδιος αμείβεται με 800.000 και ο σύλλογος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτό.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags