Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας: Απίθανη αποκάλυψη για το ματς του ΠΑΟΚ στη Σόφια - Τι έκανε ο κόουτς της Λέφσκι 30' πριν τη σέντρα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-23 13:41:00

Απίθανη αποκάλυψη για το ματς του ΠΑΟΚ στη Σόφια - Τι έκανε ο κόουτς της Λέφσκι 30' πριν τη σέντρα!

Sportdog Team
Απίθανη αποκάλυψη για το ματς του ΠΑΟΚ στη Σόφια - Τι έκανε ο κόουτς της Λέφσκι 30' πριν τη σέντρα!

Τρομερό παρασκήνιο για το παιχνίδι του Δικεφάλου και το τι έκανε ο προπονητής της Λέφσκι 30 λεπτά πριν την έναρξή του.

ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας: Σε μια φοβερή αποκάλυψη προχώρησαν τα βουλγάρικα Μέσα όσον αφορά στο πλάνο τακτικής της Λέφσκι απέναντι στον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως ο προπονητής των Βούλγαρων, Στάνιμιρ Στοΐλοφ, άλλαξε σχηματισμό 30 λεπτά πριν την σέντρα στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ»!

Δημοσίευμα βουλγαρικής ιστοσελίδας αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Η αρχική ιδέα του έμπειρου κόουτς ήταν να ποντάρει στο δοκιμασμένο 3-5-2 για μεγάλα ματς (σ.σ. σχηματισμό που έδωσε και η UEFA). Με αυτό, η Λέφσκι απέκλεισε με εμφατικό τρόπο τη Λουντογκόρετς στα ημιτελικά για το Κύπελλο Βουλγαρίας μετά από δύο νίκες και στη συνέχεια με το ίδιο σχέδιο κέρδισε τον τελικό εναντίον της ΤΣΣΚΑ με 1-0 για το πρώτο τρόπαιο του συλλόγου μετά από 13 χρόνια. 

Σε αυτό το σχήμα δόθηκε η έμφαση στην προπονητική διαδικασία τις μέρες πριν από τον αγώνα στο γήπεδο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ». Η ιδέα του Στοΐλοφ ήταν να παίξει ο Τζέρεμι Πετρίς ως αριστερός μπακ χαφ ενώ ο Ρονάλντο δοκιμαζόταν ως δεξί μπακ χαφ. 

Ένας τραυματισμός του Κελιάν Φαν ντερ Κάαπ την Τρίτη άλλαξε τα πλάνα του Στοΐλοφ και την Τετάρτη δοκίμασε το 4-2-3-1. Λόγω της απουσίας του Τσουνάμι, οι Πάτρικ-Γκαμπριέλ Γκάλτσεφ και Πετρίς μπήκαν σε ρόλο φουλ μπακ. Τελικά, λίγο πριν την σέντρα και κατά την διάρκεια της προθέρμανσης δοκίμασε το 3-4-3, το οποίο τελικά επέλεξε αφού έγινε σαφές ότι ο Ολλανδός ήταν ο μόνος από τους πέντε τραυματίες που μπόρεσε να παίξει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags