Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Στέλνουν" στον Ολυμπιακό εξτρέμ από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα - Δίνει... μάχη με πρώην ΠΑΟΚτσή
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-23 18:31:00

"Στέλνουν" στον Ολυμπιακό εξτρέμ από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα - Δίνει... μάχη με πρώην ΠΑΟΚτσή

Sportdog Team
"Στέλνουν" στον Ολυμπιακό εξτρέμ από μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα - Δίνει... μάχη με πρώην ΠΑΟΚτσή

Η νέα περίπτωση ακραίου επιθετικού που απασχολεί την "ερυθρόλευκη" επικαιρότητα. Η πορεία του σε σημαντικό ευρωπαϊκό σύλλογο και ο έντονος ανταγωνισμός για την απόκτησή του.

 Νέο όνομα στέλνουν στον Ολυμπιακό, ο οποίος αναζητά πιθανούς παίκτες για να ενισχύσει το ρόστερ του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, ο Ολυμπιακός ψάχνει για εξτρέμ και μεταξύ άλλων έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Μπρούνο Ταμπάτα.

Πρόκειται για 25χρονο Βραζιλιάνο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο οποίος αρέσει στους Πειραιώτες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως πρόκειται για εύκολη υπόθεση.

Βάσει των όσων αναφέρονται στην Ιβηρική, η Σπόρτινγκ συζητά την παραχώρηση του παίκτη, με τη μορφή δανεισμού αλλά και με πώληση. Την περσινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές, ενώ πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 3 ασίστ.

Την ίδια ώρα μάλιστα που ο Ολυμπιακός τσεκάρει την περίπτωση του Ταμπάτα, ο 25χρονος πλάγιος επιθετικός απασχολεί πολλές ομάδες από την πατρίδα του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, στους υποψήφιος "μνηστήρες" προστέθηκε και η Παλμέιρας, στον πάγκο της οποία κάθεται ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όχι" σε 1 εκατ. και βίλα για ΑΕΚ ο Βίντα - Νέα πώληση Άρη σε Ολυμπιακό - Δώνης για Μπίσεσβαρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags