Facebook Pixel Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο Μαρινάκης "χτυπάει" μεταγραφάρα με πρώην άσο της Λιόν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-23 19:55:00

Ο Μαρινάκης "χτυπάει" μεταγραφάρα με πρώην άσο της Λιόν!

Sportdog Team
Ο Μαρινάκης "χτυπάει" μεταγραφάρα με πρώην άσο της Λιόν!

Οι μεταγραφικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης στοχεύει σε ακόμα ένα ηχηρό deal, με ποδοσφαιριστή που έχει κάνει σημαντική καριέρα σε Γαλλία και Αγγλία.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Συνεχίζει για τα καλά τον μεταγραφικό της σχεδιασμό η Νότιγχαμ Φόρεστ.  Οι νεοφώτιστοι της Premier League ψάχνονται προκειμένου να ενισχυθούν στις θέσεις των εξτρέμ, την ώρα που μιλάμε για μια ομάδα με έντονη κινητικότητα στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής «Daily Mail», το ενδιαφέρον της Νότιγχαμ για την απόκτηση του 25χρονου εξτρέμ της Μπέρνλι, Μαξουέλ Κορνέ, έχει... αναθερμανθεί, με την επίσημη πρόταση να αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Ωστόσο, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν είναι η μόνη που έχει... βάλει στο μάτι τον 29 φορές διεθνή Ιβοριανό, αφού σύμφωνα πάντα με τον εν λόγω δημοσίευμα, Έβερτον και Φούλαμ έχουν ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση στην Μπέρνλι (η οποία πέρσι υποβιβάστηκε από την κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας) για την απόκτησή του.

Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν ο Κορνέ σκόραρε 9 φορές σε 29 εμφανίσεις, ξεχωρίζοντας παρά την κακή σε γενικές γραμμές αγωνιστική εικόνα της ομάδας του. Στο παρελθόν έχει επίσης αγωνιστεί στη Γαλλία, για λογαριασμό των Μετς και Λιόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Πασχαλάκη για Ολυμπιακό - Στο μυαλό του... η Πρέμιερ - "Απαντάει" ο Μαρτίνς στην γκρίνια!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags