Facebook Pixel ΑΕΚ - Ντομαγκόι Βίντα: Τα τελευταία δεδομένα για Βίντα - Έτσι θα "κλείσει" η συμφωνία - "Χρυσό" συμβόλαιο από Μελισσανίδη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-24 11:46:00

Τα τελευταία δεδομένα για Βίντα - Έτσι θα "κλείσει" η συμφωνία - "Χρυσό" συμβόλαιο από Μελισσανίδη!

Sportdog Team
Τα τελευταία δεδομένα για Βίντα - Έτσι θα "κλείσει" η συμφωνία - "Χρυσό" συμβόλαιο από Μελισσανίδη!

Οι τελευταίες εξελίξεις με Πλάνιτς και τα άλλα ονόματα που "παίζουν" για τις θέσεις των στόπερ.

ΑΕΚ - Ντομαγκόι Βίντα: Σε καλό δρόμο βρίσκεται η προσπάθεια που κάνει η Ένωση για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον διεθνή Κροάτη στόπερ.

Ο Βίντα έμεινε ελεύθερος από την Μπεσίκτας, όπου αμειβόταν με 1,5 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο και ψάχνει ανάλογο συμβόλαιο στην Ευρώπη, παρότι είχε προτάσεις από αραβικούς συλλόγους με ανάλογες απολαβές.

Κάπου εκεί έρχεται η ΑΕΚ και μπαίνει στην εξίσωση, προσφέροντας στον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό συμβόλαιο πάνω από 1 εκατ. ευρώ, το μεγαλύτερο στην ομάδα, δελεάζοντας έτσι τον παίκτη που θέλει να παίξει σε υψηλό επίπεδο για να έχει περισσότερες πιθανότητες να δώσει το "παρών" στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με την εθνική του ομάδα.

Παράλληλα με τη περίπτωση του Ντομαγκόι Βίντα στην Ένωση έχουν ακόμα στα υπόψιν τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, αν και η υπόθεσή του έχει πάει λίγο πίσω, καθώς όσο δεν υπογράφει επέκταση με την Μακάμπι Χάιφα, τότε τα πάντα θα είναι ανοικτά για το μέλλον του.

Η ονοματολογία δεν τελειώνει εκεί βέβαια, καθώς οι Κιτρινόμαυροι έχουν πάντα στη λίστα την πολύ δύσκολη περίπτωση του Όσκαρ Μινγκέθα, τον οποίο θέλει και η Θέλτα, την ώρα που η Μπαρτσελόνα αξίωνε 5 εκατ. ευρώ σε πρώτη φάση για να τον παραχωρήσει.

Όσο για την περίπτωση του Άλβαρο Γκονθάλεθ της Μαρσέιγ δεν φαίνεται να "παίζει" κάποιο ενδιαφέρον από πλευράς ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags