Facebook Pixel Τζέσι Λίνγκαρντ: Ύμνοι από Λίνγκαρντ για Μαρινάκη - Ατάκες για τον ρόλο του στην μεταγραφή
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-24 17:02:00

Ύμνοι από Λίνγκαρντ για Μαρινάκη - Ατάκες για τον ρόλο του στην μεταγραφή

Sportdog Team
Ύμνοι από Λίνγκαρντ για Μαρινάκη - Ατάκες για τον ρόλο του στην μεταγραφή

Συνέντευξη στο Athletic έδωσε ο Άγγλος εξτρέμ όπου και τόνισε την τεράστια επίδραση που είχε τόσο ο πρόεδρος της Νότιγχαμ όσο και ο γιός του στην μεταγραφή του στην ομάδα.

Τζέσι Λίνγκαρντ: Ύμνους στον Βαγγέλη και Μιλτιάδη Μαρινάκη από τον Άγγλο ποδοσφαιριστή μιλώντας στο Athletic σχετικά με την επίδρασή τους στην μεταγραφή του στην Νότιγχαμ, λέγοντας ότι η επιρροή τους ήταν καταλυτική για τον ίδιο.

«Έπαιξαν τεράστιο ρόλο. Μου έδειξαν αγάπη, ήταν πολύ επιθετικοί με την προσέγγισή τους. Το αγαπάς αυτό, θέλεις να δεις αυτή την αγάπη και μου πόσο ήθελαν να έρθω στο κλαμπ.

Μίλησα με τον Ντιν αρκετά. Είπε ότι ο προπονητής ήταν ο κορυφαίος και ότι ο σύλλογος είχε πολύ καλό στήσιμο. Νιώθω καλά. Θα φέρω ενθουσιασμό. Όταν παίζω κανονικό ποδόσφαιρο, τότε θα δείτε τα καλύτερα από τον Τζέσι Λίνγκαρντ».

Για στόχους του για την νέα αγωνιστική περίοδο: «Μου αρέσει να τους κρατάω κοντά στο στήθος μου, αλλά προφανώς ο στόχος να επιστρέψω στην Εθνική είναι μεγάλος καθώς πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι στόχοι της ομάδας και πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα αυτή τη σεζόν», είπε ο Τζέσι Λίνγκαρντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags