Facebook Pixel Ολυμπιακός: Όλο και πιο κοντά στην έξοδο παίκτης του Ολυμπιακού - Πρόταση με απολαβές σχεδόν 2 μύρια (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-25 00:06:00

Όλο και πιο κοντά στην έξοδο παίκτης του Ολυμπιακού - Πρόταση με απολαβές σχεδόν 2 μύρια (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Όλο και πιο κοντά στην έξοδο παίκτης του Ολυμπιακού - Πρόταση με απολαβές σχεδόν 2 μύρια (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στον εξωτερικό σχετικά με το μέλλον ξένου ποδοσφαιριστή των Ερυθρόλευκων και το ενδιαφέρον συλλόγου και μάλιστα όπως γίνεται γνωστό μιλάμε για μια πρόταση που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί.

Τικίνιο Σοαάρες: Πολύ ψηλά της Μποταφόγκο είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και μάλιστα μετά το ρεπορτάζ ότι οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις επανέρχονται τονίζοντας ότι οι Ασπρόμαυροι προσφέρουν 3ετές συμβόλαιο στον 31χρονο, με ετήσιες απολαβές 1.8 εκατ. ευρώ. Μια πρόταση που αγγίζει συνολικά τα 5.4 εκατ. ευρώ.

Πάντως οι Βραζιλιάνοι στα ρεπορτάζ τους δεν αναφέρουν πουθενά πως ο Τικίνιο Σοάρες έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας μέχρι το 2024, ενώ σε περασμένο δημοσίευμα έγραφαν πως είναι δύσκολο η Μποταφόγκο να φτάσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα να σκέφτεται σοβαρά να τον αποκτήσει ως δανεικό.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags