Facebook Pixel ΠΑΟΚ:Ο καθοριστικός ρόλος Λουτσέσκου για πρόκριση του ΠΑΟΚ - Στόχος η ηρεμία
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-25 22:20:00

Ο καθοριστικός ρόλος Λουτσέσκου για πρόκριση του ΠΑΟΚ - Στόχος η ηρεμία

Sportdog Team
Ο καθοριστικός ρόλος Λουτσέσκου για πρόκριση του ΠΑΟΚ - Στόχος η ηρεμία

Ανεξάρτητα με όσα συνέβησαν στο πρώτο ματς και τα λάθη που έγιναν-και-από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, η μεγάλη ελπίδα για την ανατροπή στο ματς της Πέμπτης με την Λέφσκι είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Ανεξάρτητα με όσα συνέβησαν στο πρώτο ματς και τα λάθη που έγιναν-και-από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, η μεγάλη ελπίδα για την ανατροπή στο ματς της Πέμπτης με την Λέφσκι είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Είναι εκείνος που γνωρίζει τι θετικό υπάρχει και από ποιον μέσα στην ομάδα, για να στηριχθεί για το πλάνο πρόκρισης. Και ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στην δική του ικανότητα να “φτιάχνει” ψυχολογικά την ομάδα και τους παίκτες πριν από ματς τελικούς.
Στην τέταρτη σεζόν του, πλέον, στην ομάδα ο Ρουμάνος τεχνικός έχει γνωρίσει μεγάλες αλλά και δύσκολες στιγμές και έχει την εμπειρία να κρίνει τι χρειάζεται άμεσα ο Δικέφαλος για να φέρει τα πάνω κάτω.

Ο ίδιος δείχνει πεισμωμένος στις τελευταίες προπονήσεις και αυτό είναι το καλύτερο μήνυμα. “Θα είμαστε άλλη ομάδα”, λέει στους συνεργάτες και στους παίκτες του και αυτό που απομένει είναι να φτιάξει ένα καλό πλάνο πρόκρισης για να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ την πρώτη και σε μεγάλο βαθμό απροσδόκητη, δύσκολη βραδιά μέσα στην σεζόν και να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags