Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες από άνθρωπο της ΠΑΕ... φτιάχνουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ - "Να χτυπήσουμε τον τίτλο στα ίσια"
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-26 00:25:00

Ατάκες από άνθρωπο της ΠΑΕ... φτιάχνουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ - "Να χτυπήσουμε τον τίτλο στα ίσια"

Sportdog Team
Ατάκες από άνθρωπο της ΠΑΕ... φτιάχνουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ - "Να χτυπήσουμε τον τίτλο στα ίσια"

Δηλώσεις στο πλαίσιο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος έκανε άνθρωπος του Δικεφάλου του Βορρά όπου και έθεσε τους στόχους της νέας αγωνιστικής σεζόν βάζοντας ψηλά τον πήχη.

Δημοσθένης Παπαδόπουλος: Δηλώσεις έκανε το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ,ετά το τέλος της κλήρωσης όπου και αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με την Λέφσκι, με τον Δικέφαλο του Βορρά να προσπαθεί να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει την πρόκριση. 

«Μπορούμε να κάνουμε μια καλή αρχή, να προχωρήσουμε και να συνεχίσουμε μια καλή πορεία στο Πρωτάθλημα. Απογοητεύσαμε αρκετούς την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα είναι μια γροθιά, επανέρχονται κάποιοι παίκτες και πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο σημείο να πάρουμε την πρόκριση. Στόχος μας να είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στο Κόνφερενς Λιγκ». Αναφερόμενος στο νέο Πρωτάθλημα είπε: «Το χρειαζόμαστε ένα καλό Πρωτάθλημα. Πέρσι τελειώσαμε δεύτεροι, φέτος θα το διεκδικήσουμε στα ίσια. Έχουμε φτιάξει μια νεανική ομάδα και πιστεύω ότι θα πάμε καλά φέτος. Υπάρχει αλλαγή σελίδας στην διαιτησία, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί ο Κλάτενμπεργκ. Πιστεύω ότι ο κ. Μπένετ θα τα πάει καλύτερα, είναι ένας αξιόλογος και πολύ έμπειρος διαιτητής», είπε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags