Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Σλάβια Πράγας: Απρόσμενος πρωταγωνιστής στον ΠΑΟ - Μπαίνει 11άδα με Σλάβια - Αυτόν βάζει επίθεση ο Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-26 15:34:00

Απρόσμενος πρωταγωνιστής στον ΠΑΟ - Μπαίνει 11άδα με Σλάβια - Αυτόν βάζει επίθεση ο Γιοβάνοβιτς

Απρόσμενος πρωταγωνιστής στον ΠΑΟ - Μπαίνει 11άδα με Σλάβια - Αυτόν βάζει επίθεση ο Γιοβάνοβιτς

Ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στο μυαλό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το πρώτο ματς με την Σλάβια Πράγας.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται 9 ημέρες μακριά από το να δώσει το πρώτο του ευρωπαϊκό ματς μετά από 5 χρόνια και όλοι στην ομάδα κινούνται σιγά σιγά σε ρυθμούς Σλάβιας Πράγας!

Όπως είναι λογικό το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το τεχνικό του επιτελείο, μιας και θα πρέπει να φτιάξουν τα κατάλληλα πλάνα για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να είναι ανταγωνιστικός ενάντια στους Τσέχους.

Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν η διάταξη του Παναθηναϊκού τουλάχιστον στο πρώτο ματς με τη Σλάβια για τον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League, την επόμενη Πέμπτη στην Πράγα, θα είναι το 4-3-3.

Εξάλλου, στο φιλικό κόντρα στον Βόλο (0-0) με το συγκεκριμένο σχήμα απέδωσαν καλύτερα, από το 4-2-3-1. Κομβικός για αυτό ήταν ο Τσέριν που βοήθησε αρκετά στην κυκλοφορία της μπάλας και τη δημιουργία ως «8άρι». Ο Σλοβένος μέσος αναμένεται να είναι βασικός, λοιπόν, πλαισιωμένος από Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλο στη μεσαία γραμμή του «τριφυλλιού».

Όσο για την επίθεση, ο Ιωαννίδης δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στον Καρλίτος, αφού δείχνει σε καλύτερη κατάσταση και με τη σωματοδομή και το στυλ παιχνιδιού του μπορεί να απασχολήσει πολύ περισσότερο την αντίπαλη άμυνα.

Τα τελικά συμπεράσματα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα εξαχθούν από το μεθαυριανό τελευταίο φιλικό της ομάδας (20:30), απέναντι στη νεοφώτιστη στην Ολλανδία Φόλενταμ στη Λεωφόρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags