Facebook Pixel Άρης: Εκτόξευση για Άρη! Ρόστερ από "χρυσάφι" με Γκαρθία, Ζερβινιό και Γκρέι - Αξία στα 23,5 εκατ. ευρώ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-26 15:49:00

Εκτόξευση για Άρη! Ρόστερ από "χρυσάφι" με Γκαρθία, Ζερβινιό και Γκρέι - Αξία στα 23,5 εκατ. ευρώ!

Sportdog Team
Εκτόξευση για Άρη! Ρόστερ από "χρυσάφι" με Γκαρθία, Ζερβινιό και Γκρέι - Αξία στα 23,5 εκατ. ευρώ!

Ο Μανού Γκαρθία έγινε αυτομάτως το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του Άρη.

Ο Άρης πυροδότησε τη... βόμβα της μεταγραφής του Μανού Γκαρθία και δείχνει ότι έχει πολύ υψηλές βλέψεις ενόψει της χρονιάς που ήδη έχει ξεκινήσει για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Εξάλλου, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Καρυπίδης δαπάνησε 3.2 εκατ. ευρώ για να φέρει τον Ισπανό παικταρά στη χώρα μας, στην δεύτερη... πώληση που έχει γίνει για τον συγκεκριμένο άσο. Υπενθυμίζεται πως το 2019 η Σπόρτινγκ Χιχόν έδινε 4 εκατ. ευρώ στην Μάνστεστερ Σίτι για να τον αποκτήσει! Μάλιστα, με την προσθήκη του Γκαρθία, ο Ισπανός γίνεται αυτομάτως και ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αξία στον Άρη.

Ο 24χρονος άσος θα έχει και μεταπωλητική αξία, μιας και η αξία του ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ, την ώρα που ακολουθούν με απόσταση... 1 εκατ. ευρώ οι Μπράμπετς, Γκρέι, Μαντσίνι και Καμάτσο! Με όλες αυτές τις προσθήκες ο Άρης πλέον έχει εκτοξεύσει την συνολική του αξία στα 23.5 εκατ. ευρώ.

Στα πρώτα του λόγια είπε πως: 

«Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Οταν σε πληρώνουν έχουν απαιτήσεις για εσένα, είμαι έτοιμος να αποδείξω μέσα στο γήπεδο. Μίλησα με τον Κουέστα και μου έχει πει τα καλύτερα. Έχω πολύ όρεξη να ξεκινήσω να προπονούμαι. θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Δεν εχω μιλησει ακομη με τον Μπούργος αλλά θα το κάνω σύντομα».


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags