Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέα αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό - Τον… έκοψε ο Γιοβάνοβιτς - Βρίσκει αμέσως ομάδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-26 18:55:00

Νέα αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό - Τον… έκοψε ο Γιοβάνοβιτς - Βρίσκει αμέσως ομάδα!

Sportdog Team
Νέα αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό - Τον… έκοψε ο Γιοβάνοβιτς - Βρίσκει αμέσως ομάδα!

Aκολούθησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία, αλλά ήταν δεδομένα εκτός των πλάνων του Σέρβου προπονητή.

Η μεταγραφική ενίσχυση στον Παναθηναϊκό έχει δεδομένα καθυστερήσει (επικίνδυνα μάλιστα), ωστόσο στην ομάδα συνεχίζουν να τρέχουν παράλληλα και τις αποδεσμεύσεις όσων δεν υπολογίζονται.

Σε αυτό το πλαίσιο έχουν ήδη αποχωρήσει Μπεκ, Αγιούμπ, Μακέντα, ενώ τον ίδιο δρόμο προβλέπεται να ακολουθήσει προσεχώς ακόμα ένας κομμένος. Ο λόγος για τον Αντόνιο Σαβιέρ.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ ακολούθησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία, αλλά ήταν δεδομένα εκτός των πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις του με την ΠΑΕ, καθώς οι δύο πλευρές είναι κοντά πλέον σε συμφωνία για να "σπάσουν" κοινή συνεναίσει το συμβόλαιο που τους δεσμεύει.

Την περασμένη σεζόν ο Σαβιέρ την πέρασε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Εστορίλ. Εκεί, ο 30χρονος άσος πραγματοποίησε συνολικά 23 συμμετοχές, χωρίς να μετρήσει ούτε ασίστ, ούτε γκολ! Το όνομά του πάντως παίζει αρκετά στην πατρίδα και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει στη Liga Portugal την καριέρα του. Θυμίζουμε, ότι εκτός από τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο παρελθόν έχει φορέσει και εκείνες των Γκιμαράες, Μπράγκα, Φεϊρένσε, Μαρίτιμο, Πάκος Φερέιρα, Τοντέλα και Εστορίλ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags