Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Όνομα-έκπληξη για την επίθεση του ΠΑΟ - Αποκάλυψη "A' bola" για μεταγραφή
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-26 19:25:00

Όνομα-έκπληξη για την επίθεση του ΠΑΟ - Αποκάλυψη "A' bola" για μεταγραφή

Όνομα-έκπληξη για την επίθεση του ΠΑΟ - Αποκάλυψη "A' bola" για μεταγραφή

Τα τελευταία δυόμιση χρόνια με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέτρησε συνολικά 38 εμφανίσεις με 11 γκολ και 4 ασίστ

Την περίπτωση του Αντράζ Σπόραρ για τη θέση του βασικού επιθετικού φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η πορτογαλική "A' bola", συγκεκριμένα, οι Πράσινοι ενδιαφέρονται για τον 28χρονο Σλοβένο φορ, ο οποίος βρίσκεται υπό αποχώρηση από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πέραν του Παναθηναϊκού, το δημοσίευμα της "A' bola" βάζει και τη γαλλική Μπρεστ στο κόλπο για την απόκτηση του Σπόραρ και μάλιστα, γίνεται λόγος για εν εξελίξει διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Την ίδια στιγμή, η Μπρεστ έχει στη λίστα και τον Σλιμανί, που επίσης είχε προταθεί στον Παναθηναϊκό!

Ο Σπόραρ τα τελευταία δυόμιση χρόνια με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέτρησε συνολικά 38 εμφανίσεις με 11 γκολ και 4 ασίστ. Τον Γενάρη του 2021 παραχωρήθηκε δανεικός στην Μπράγκα, ενώ το επόμενο καλοκαίρι πήγε επίσης δανεικός στην Αγγλία για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο. Νωρίτερα στην καριέρα του ο Σλοβένος είχε περάσει από Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ολίμπια Λουμπλιάνας, Βασιλεία, Ιντερπλόκ Λουμπλιάνας και Αρμίνια Μπίλεφελεντ. Είναι 39 φορές διεθνής με την Εθνική Σλοβενίας, έχοντας σκοράρει 5 τέρματα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags