Facebook Pixel ΑΕΚ: Όλα για όλα για τον παρτενέρ του Βίντα! Σε πρώτο πλάνο ο Πλάνιτς - "Χατίρια" στον Αλμέιδα
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-27 08:54:00

Όλα για όλα για τον παρτενέρ του Βίντα! Σε πρώτο πλάνο ο Πλάνιτς - "Χατίρια" στον Αλμέιδα

του Γιώργου Θεοδωράκη
Όλα για όλα για τον παρτενέρ του Βίντα! Σε πρώτο πλάνο ο Πλάνιτς - "Χατίρια" στον Αλμέιδα

Απασχολούν και άλλες δύο περιπτώσεις αρκετά «δυνατές», τις οποίες η διοίκηση εξετάζει για να εκπληρώσει την επιθυμία του Αργεντινού τεχνικού ενόψει της νέας σεζόν.

ΑΕΚΗ πρώτη κίνηση για την ενίσχυση της άμυνας ακούει στο όνομα του Ντομαγκόι Βίντα. Ο διεθνής Κροάτης στόπερ συμφώνησε με την ΑΕΚ και την Πέμπτη αναμένεται στην Ελλάδα για να επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η Live Sport, ο διεθνής στόπερ θα έχει ετήσιες απολαβές που φτάνουν το 1,1 εκατ. ευρώ και στο (διετές) συμβόλαιό του θα υπάρχουν επιπλέον μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο Βίντα, αφού περάσει τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις, θα ανακοινωθεί από τον «Δικέφαλο», ο οποίος παράλληλα συνεχίζει την αναζήτηση για τον παρτενέρ του.

Όσον αφορά τον παρτενέρ του 33χρονου αμυντικού, σε πρώτο πλάνο είναι ο Πλάνιτς της Μακάμπι Χάιφα για τον οποίο είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις μετά την αποψινή ρεβάνς των Ισραηλινών με τον Ολυμπιακό στα προκριματικά του Champions League.

Απασχολούν και άλλες δύο περιπτώσεις αρκετά «δυνατές», τις οποίες η διοίκηση εξετάζει για να εκπληρώσει την επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα ενόψει της νέας σεζόν.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής τα ονόματα των υποψήφιων στόχων δεν έχουν γίνει γνωστά. Όπως μεταφέρουν πηγές, πρόκειται για ποδοσφαιριστές με εμπειρία και σημαντικό βιογραφικό. Λέτε να φέρει και άλλους παίκτες τύπου Βίντα ο Δημήτρης Μελισσανίδης; Ίδωμεν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags