Facebook Pixel Απρόσμενη "βόμβα" με πρώην του Ολυμπιακού σε ελληνική ομάδα!
| 2022-07-27 13:31:00

Απρόσμενη "βόμβα" με πρώην του Ολυμπιακού σε ελληνική ομάδα!

Sportdog Team
Απρόσμενη "βόμβα" με πρώην του Ολυμπιακού σε ελληνική ομάδα!

Πασίγνωστο όνομα ενδέχεται να συνεχίσει σε σύλλογο-έκπληξη.

Έτοιμη να πυροδοτήσει τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική μεταγραφική βόμβα με τον Σουμπίνιο είναι η ΕΛΛΑΣ Σύρου σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται αύριο στη Σύρο και εκτός απροόπτου θα ανακοινωθεί από την ομάδα.

Ειδικές συστάσεις για τον Σουμπίνιο δεν χρειάζονται, καθώς είναι γνωστός στους Έλληνες φιλάθλους.

Μέχρι να ενηλικιωθεί, αγωνίστηκε στις βραζιλιάνικες Σάο Ζοζέ, Κορίνθιανς, Ατλέτικο Σοροκάμπα, Ζοζεένσε, Ζακαρεΐ, Βάσκο ντα Γκάμα.

Ο Μαρινάλντο Σίσερο Ντα Σίλβα, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είχε έρθει πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2009, για λογαριασμό του Εθνικού. Την επόμενη σεζόν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με τον οποίο υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο. Πανσερραϊκός, ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Ατρόμητος), ενώ  έφυγε για το Αζερμπαϊτζάν όπου αγωνίστηκε μια τριετία στην Καραμπάγκ.

Το 2016 ο Σουμπίνιο επέστρεψε στην Ελλάδα και υπέγραψε στον Ατρόμητο από όπου δόθηκε δανεικός στη συνέχεια στον Λεβαδειακό, όπου αγωνίστηκε μέχρι το Νοέμβριο του 2018 πριν επιστρέψει στη Βραζιλία. Πριν από δυο χρόνια αγωνίστηκε στην Καλαμάτα ενώ περσι  ξαναφόρεσε τη φανέλα του Εθνικού.

Η μεταγραφή του Σουμπίνιο ήταν αποκλειστικός πόθος του προέδρου της ομάδας, , ο οποίος ήθελε να τον κάνει δώρο στους φιλάθλους που ακολουθούν την ΕΛΛΑΣ Σύρου.

Τις τελευταίες ώρες το ‘όνομα του ακούγεται έντονα, με τον κόσμο να ζεσταίνεται για τα καλά. Υπενθυμίζουμε ότι τα διαρκείας έχουν ξεκινήσει να διατίθενται και αν όλα δείξουν ότι καταλήγει σε συμφωνία , αναμένεται τα εισιτήρια διαρκείας να πάρουν φωτιά…

Πηγή: cyclades24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags