Facebook Pixel ΑΕΚ: Στη μάχη για τον παρτενέρ του Βίντα! Θα είναι ο Πλάνιτς; Όλο το ρεπορτάζ
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-28 09:34:00

Στη μάχη για τον παρτενέρ του Βίντα! Θα είναι ο Πλάνιτς; Όλο το ρεπορτάζ

Sportdog Team
Στη μάχη για τον παρτενέρ του Βίντα! Θα είναι ο Πλάνιτς; Όλο το ρεπορτάζ

Με το που κλείνει ο Κροάτης αμυντικός η ΑΕΚ στρέφεται στον παίκτη που θα τον πλαισιώσει και στη συνέχεια για την απόκτηση επιθετικού.

Κατά μία μέρα πήρε αναβολή η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντομαγκό Βίντα στην ΑΕΚ. Όπως ενημερωθήκατε από το Sportdog.gr, το σπίτι του διεθνή Κροάτη στόπερ, στην πατρίδα του, υπέστη διάρρηξη με τους... ποντικούς που τρύπωσαν να του αποσπούν κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα αξίας 600 χιλ. Ευρώ!

Έτσι η άφιξη του 33χρονου αμυντικού αναμένεται την Παρασκευή και θα συμπέσει με την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ από το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία. Έτσι ο παίκτης θα περάσει το Σάββατο εργομετρικά και ιατρικά τεστ, στον απόηχο δημοσιευμάτων από Τουρκία που ισχυρίζονται, ότι ο ποδοσφαιριστής «κόπηκε» από την Αλ Ιτιφάκ λόγω προβλήματος στο γόνατό του και προκάλεσε μία ανησυχία γύρω από την υπόθεση.

Μετά τον Βίντα σειρά θα πάρουν άλλες μεταγραφικές υποθέσεις! Προτεραιότητα έχει το θέμα του παρτενέρ του Κροάτη. Η περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς ήταν σε πρώτο πλάνο, έμοιαζε να απομακρύνεται τις προηγούμενες ημέρες, ενώ τώρα με την πρόκριση της Μακάμπι επί του Ολυμπιακού στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League, όλα δείχνουν ακόμα πιο δύσκολα για την περίπτωση του Σέρβου στόπερ.

Υπάρχουν όμως και εναλλακτικές επιλογές, τις οποίες θα θέσει σε εφαρμογή η Ένωση. Εφόσον κλείσει το άλλο κενό στο κέντρο της άμυνας, τότε η ομάδα του «Δικέφαλου αετού», θα κινηθεί για μεταγραφή επιθετικογενή ποδοσφαιριστή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags