Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η απόφαση του Γιοβάνοβιτς για Σπόραρ! Θα τον δηλώσει για τα ματς με Σλάβια;
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-28 14:39:00

Αυτή είναι η απόφαση του Γιοβάνοβιτς για Σπόραρ! Θα τον δηλώσει για τα ματς με Σλάβια;

Sportdog Team
Αυτή είναι η απόφαση του Γιοβάνοβιτς για Σπόραρ! Θα τον δηλώσει για τα ματς με Σλάβια;

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μια σπουδαία μεταγραφή.

Παναθηναϊκός: Στο Τριφύλλι ετοιμάζονται το βράδυ της Πέμπτης να δώσουν την πρόβα τζενεράλε στην αναμέτρηση με την Φόλενταμ, ωστόσο λίγο πολύ όλοι... κινούνται σε ρυθμούς Σπόραρ.

Εξάλλου, ήδη γίνεται λόγος για τη μεταγραφή του έμπειρου στράικερ, ο οποίος προβλέπεται να δώσει πράγματα που έλειψαν από τον περσινό Παναθηναϊκό και το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στο πότε θα τον δούμε για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα.

Καταρχάς φαντάζει δεδομένο ότι ο Σπόραρ θα δηλωθεί κανονικά στη μεταγραφική λίστα για τα δύο ματς με την Σλάβια Πράγας. Μπορεί να μην είχε κάνει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. 

Μπορεί το να τον δούμε στις 4 Αυγούστου να φαντάζει αρκετά δύσκολο με τα τωρινά δεδομένα, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή και για να ενσωματωθεί πιο γρήγορα στο σύνολο. Κάτι που σημαίνει ότι το πιθανότερο θα είναι να ντεμπουτάρει στη Λεωφόρο και τη ρεβάνς με την Σλάβια Πράγας, ειδικά εάν οι πράσινοι χρειάζονται κάποιο γκολ.

Εκτός εάν μπει τόσο φορτσάτος που θα μπορέσει να διεκδικήσει και φανέλα βασικού... Ωστόσο αυτό δεν το συνηθίζει με τα νέα του αποκτήματα ο Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags