Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρέλα Αλαφούζου για τίτλο - Στην Ελλάδα Σποράρ και Βέρμπιτς - Φέρνει άλλους δύο Βραζιλιάνους!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-29 08:14:00

Τρέλα Αλαφούζου για τίτλο - Στην Ελλάδα Σποράρ και Βέρμπιτς - Φέρνει άλλους δύο Βραζιλιάνους!

Sportdog Team
Τρέλα Αλαφούζου για τίτλο - Στην Ελλάδα Σποράρ και Βέρμπιτς - Φέρνει άλλους δύο Βραζιλιάνους!

Μεταγραφικό ντεμαράζ από το Τριφύλλι, που... φουλάρει για μεταγραφές που θα αλλάξουν επίπεδο την ομάδα και θα την χρήσουν διεκδικήτρια του φετινού πρωταθλήματος. Ποιοι έχουν ήδη κλείσει και ο μεγάλος στόχος!

 

Μετά την οριστική συμφωνία με τον Αντράζ Σπόραρ, που έρχεται σήμερα στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό και να πάρει τη φανέλα με το Νο9… σπίτι του, οι Πράσινοι φουλάρουν για να κλείσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο άλλες τρεις μεταγραφές. Οι δύο εξ αυτών μάλιστα είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Σύμφωνα λοιπόν και με το ρεπορτάζ των σημερινών εφημερίδων, το Τριφύλλι ετοιμάζεται για μία ακόμα υπέρβαση, καθώς είναι… μία ανάσα από την απόκτηση του Μπένζαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος εξτρέμ, που θεωρείται παίκτης από το κορυφαίο επίπεδο, έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πράσινους και δεν αποκλείεται άμεσα να βρίσκεται και αυτός στην χώρα μας, κάνοντας χρήση του κανονισμού της FIFA για τους παίκτες που ανήκουν σε κλαμπ της εμπόλεμης Ουκρανίας.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αλαφούζος δίνει… ρέστα για να κλείσει μία ακόμα μεγάλη μεταγραφή, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν παρατάει την περίπτωση του Βιτίνιο της Φλαμένγκο, που αγωνίζεται τόσο ως 10αρι όσο και ως εξτρέμ, ενώ υπάρχει συμφωνία και με τον 23χρονο εξτρέμ της Σάο Παόλο Ζόνας Τορό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags