Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Στον... κόσμο του ο Μαρτίνς, πληρώνει ο Μαρινάκης - Εξελίξεις με Φορτούνη - Έπαιξαν και φεύγουν..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-29 13:08:00

"Στον... κόσμο του ο Μαρτίνς, πληρώνει ο Μαρινάκης - Εξελίξεις με Φορτούνη - Έπαιξαν και φεύγουν..."

Sportdog Team
"Στον... κόσμο του ο Μαρτίνς, πληρώνει ο Μαρινάκης - Εξελίξεις με Φορτούνη - Έπαιξαν και φεύγουν..."

Την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάει με υπηρεσιακό αλλά με τον νέο του προπονητή στα ματς με τη Σλόβαν έκανε ο Νίκος Σταματέλος. Τι είπε για Μαρτίνς, ονόματα, μεταγραφές και... Φορτούνη.

Στα τελευταία νέα του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Νίκος Σταματέλος, που εκτίμησε, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League έχοντας στον πάγκο τον νέο τους προπονητή και όχι κάποιον υπηρεσιακό.

Αναφορικά με την ονοματολογία, τόνισε πως ο Κορμπεράν δείχνει να έχει το προβάδισμα, με τους Μπίλιτς, Νίκολιτς και Καγέχα να βρίσκονται επίσης στη λίστα.

Σχολιάζοντας τη συμπεριφορά του Πέδρο Μαρτίνς, που παρότι φαίνεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει, είπε πράγματα που έδειχναν παραμονή στους παίκτες του, τόνισε πως «δείχνει να παραμένει στον δικό του κόσμο», επισημαίνοντας παράλληλα πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει πρόβλημα να δώσει την αποζημίωση που απαιτείται.

Ο ρεπόρτερ είπε επίσης πως οι πρωταθλητές φαίνεται πως έχασαν χρόνο καθώς δεν περίμεναν ότι θα έμεναν εκτός συνέχειας από τη Μακάμπι Χάιφα -ειδικά με αυτόν τον τρόπο- ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν, εκτός όσων δεν υπολογίζονται, και παίκτες που πήραν χρόνο συμμετοχής στις δύο αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς.

Μέχρι Κυριακή (31/07) δε, οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να έχουν αποκτήσει δεκάρι και εξτρέμ.

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει το θέμα του Κώστα Φορτούνη, αποκρίθηκε πως είναι στην ευχέρεια του νέου προπονητή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags