Facebook Pixel ΑΕΚ: Αφήνει τον Πλάνιτς η ΑΕΚ, πάει για πολύ καλό στόπερ - Αλμέιδα και Αραούχο... αποφασίζουν για τον φορ
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-29 14:15:00

Αφήνει τον Πλάνιτς η ΑΕΚ, πάει για πολύ καλό στόπερ - Αλμέιδα και Αραούχο... αποφασίζουν για τον φορ

Sportdog Team
Αφήνει τον Πλάνιτς η ΑΕΚ, πάει για πολύ καλό στόπερ - Αλμέιδα και Αραούχο... αποφασίζουν για τον φορ

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης, οι παίκτες που λείπουν από το ρόστερ του Αργεντινού προπονητή και τα ονόματα που κυκλοφορούν!

Στις μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ αναφέρθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Σταύρο Χονδροθύμιο ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Καταρχάς, σε ό, τι αφορά τον δεύτερο στόπερ που θα αποκτήσουν οι «κιτρινόμαυροι» (μετά τον Ντομαγκόι Βίντα), ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» σημείωσε πως ο Μπόγκνταν Πλάνιτς έχει περάσει πλέον σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά, υπογράμμισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα τον ήθελαν έστω και για του χρόνου.

Μάλιστα, ο Κώστας Κετσετζόγλου διευκρίνισε ότι ο παίκτης που θα αποκτηθεί για την άμυνα δεν θα είναι απαραίτητα αριστεροπόδαρος, ενώ θύμισε και τις περιπτώσεις του Μινγκέθα (που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί από τη Θέλτα, στην οποία φέρεται κοντά) και των άλλων δύο παικτών που εξετάζει η ΑΕΚ.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και σε δηλώσεις του Ματίας Αλμέιδα από το Άλκμααρ της Ολλανδίας, με τον τεχνικό της ΑΕΚ να δηλώνει ότι η ομάδα του είναι εντάξει στη θέση του Πινέδα αλλά και στα πλάγια.

Ο ρεπόρτερ του «δικεφάλου» υπενθύμισε ότι η ΑΕΚ μετά τις τέσσερις πρώτες κινήσεις της, πηγαίνει για σέντερ μπακ και φορ (τα χαρακτηριστικά του οποίου θα εξαρτηθούν κι από το σύστημα). Ωστόσο, δήλωσε σίγουρος ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα γίνουν και περαιτέρω κινήσεις.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags