Παίκτη που θα βελτιώσει πολύ τον Παναθηναϊκό μεσοεπιθετικά και θα ξεσηκώσει τη Λεωφόρο χαρακτήρισε τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ο Τάσος Νικολογιάννης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.
«Ανεβάζει πολύ την ποιότητά του ο Παναθηναϊκός με τον Βέρμπιτς και τον Σπόραρ. Θα τον λατρέψει ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Είναι παίκτης με εξαιρετική τεχνική και ταχύτητα», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της μεταγραφής που «ψηνόταν» εδώ και καιρό.
«Ο Βέρμπιτς ήταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού εδώ κι έναν μήνα. Πριν 25 μέρες είχε σχεδόν συμφωνήσει, αλλά μετά ζήτησε λίγο χρόνο και η μεταγραφή πάγωσε. Το θέμα επανήλθε και πριν 10-15 μέρες απάντησε θετικά και το μόνο που είχε ζητήσει ήταν να βοηθήσει τη Ντιναμό Κιέβου στα δύο πρώτα παιχνίδια των προκριματικών. Κράτησε το λόγο του και σήμερα έρχεται για να υπογράψει», ανέφερε.
«Φάνηκε ότι άξιζε τον κόπο η αναμονή και αποδείχτηκε πως η ομάδα κυνηγούσε μεγάλους στόχους χωρίς να υπολογίζει το κόστος. Ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει ΚΑΙ δεκάρι. Για τον Βιτίνιο, αν δώσει το ΟΚ ο Γιοβάνοβιτς η μεταγραφή θα γίνει», κατέληξε ο Τάσος Νικολογιάννης.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο