Ολυμπιακός: Ο ταπεινωτικός αποκλεισμός από την Μακάμπι Χάιφα από την συνέχεια των προκριματικών του Champions League ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο της ομάδας.

Ο Πορτογάλος κόουτς θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό μετά από τέσσερα χρόνια με αρκετές επιτυχίες στο παλμαρέ του και η διοίκηση έχει αρχίσει να ψάχνει, ήδη, τον αντικαταστάτη του.

Το όνομα που βρίσκεται στο προσκήνιο και μοιάζει το φαβορί να αναλάβει τα ηνία των Πειραιωτών φαίνεται να είναι αυτό του πρώην συνεργάτη του Μαρσέλο Μπιέλσα στη Λιντς, Κάρλος Κορμπεράν.

Ο 39χρονος Ισπανός παραιτήθηκε πριν λίγο καιρό από την Χάντερσφιλντ, όπου διατέλεσε δύο χρόνια πρώτος προπονητής και όπως αναφέρει σήμερα και η "Sportday", είναι ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Μαρτίνς στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα της εφημερίδας τονίζεται πως υπάρχει καταρχήν ταύτιση απόψεων και συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ σημειώνεται ότι ο Κορμπεράν έχει κάνει, ήδη, μεγάλη κουβέντα και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Δεν αποκλείεται, δε, να υπάρξουν ανακοινώσεις μεθαύριο, εφόσον, όμως, οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την πλευρά του Ισπανού τεχνικού προχωρήσουν και άλλο τις επόμενες ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίρνει "σκούπα" ο Μαρινάκης -10 μεταγραφές, συμφωνία με εξτρέμ και 10αρι - Τέλος κορυφαία ονόματα!