Facebook Pixel Σοκαριστική επίθεση σε γυναίκα διαιτητή: Την χτύπησε με μπουνιά και την έριξε κάτω! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-08-01 10:43:00

Σοκαριστική επίθεση σε γυναίκα διαιτητή: Την χτύπησε με μπουνιά και την έριξε κάτω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σοκαριστική επίθεση σε γυναίκα διαιτητή: Την χτύπησε με μπουνιά και την έριξε κάτω! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιανόητο περιστατικό σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Αργεντινή.

Η ρέφερι του αγώνα Γκαρμένσε-Ντεπορτίβο Ιντεπεντένσια για το τοπικό πρωτάθλημα του Μπουένος Άιρες, Ντάλμα Κορτάδι, δέχτηκε σοκαριστική επίθεση από ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, μετά από δύο κάρτες που έδειξε σε συμπαίκτες του για διαμαρτυρία. 

Η 30χρονη διαιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, ενώ ο δράστης, Κριστιάν Τιρόνε συνελήφθη από την αστυνομία, με την ομάδα του παίκτη να καταδικάζει το συμβάν και να στέκεται στο πλευρό της Κορτάδι.

«Χτυπήθηκα στο κεφάλι, τα χέρια και πονούσα πολύ. Ζαλιζόμουν και έκανα εμετό. Πήγα για εξετάσεις στο νοσοκομείο, έκανα αξονική για να δουν ότι δεν έχω κάτι σοβαρό. Στη συνέχεια έδωσα κατάθεση στην αστυνομία. Αυτό που έγινε εκτός όλων των άλλων με πλήττει και επαγγελματικά γιατί δεν μπορώ να δουλέψω και ζω από αυτό. Το ματς ήταν ήρεμο μέχρι εκείνα τα λεπτά και τίποτα δεν δικαιολογεί ότι θα αντιδρούσε έτσι. Θα συζητήσουμε με την οικογένειά μου τα επόμενα βήματα.

Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Δεν έχει να κάνει με το φύλο, είμαστε άνθρωποι που πάμε στη δουλειά μας και βγάζουμε το ψωμί μας έτσι. Ο δράστης πρέπει να πληρώσει για ό,τι έκανε. Πρέπει να τον πετάξουν για πάντα από το ποδόσφαιρο. Να μην αγωνιστεί ποτέ ξανά σε καμία ομάδα. Είναι ένας βίαιος άνθρωπος και πρέπει να είναι έτσι και στη ζωή του. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν αντιδρά έτσι και κανένας δεν αξίζει τέτοια επίθεση», ανέφερε η Κορτάδι στην "Ole". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags