Facebook Pixel ΑΕΚ: Ατάκα που "τρελαίνει" τους ΑΕΚτζήδες - "Ψηλά ο πήχης για στόπερ" - Τι γίνεται με Πλάνιτς, Μπελφοντίλ
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-01 13:35:00

Ατάκα που "τρελαίνει" τους ΑΕΚτζήδες - "Ψηλά ο πήχης για στόπερ" - Τι γίνεται με Πλάνιτς, Μπελφοντίλ

Sportdog Team
Ατάκα που "τρελαίνει" τους ΑΕΚτζήδες - "Ψηλά ο πήχης για στόπερ" - Τι γίνεται με Πλάνιτς, Μπελφοντίλ

Τα τελευταία νέα για τον παρτενέρ του Βίντα στην Ένωση και όχι μόνο.

Τα δεδομένα για την περαιτέρω ενίσχυση της ΑΕΚ, με πρώτο μέλημα τον παρτενέρ του Βίντα και στη συνέχεια την απόκτηση σέντερ φορ, ανέλυσε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ επιχείρησε να πάρει τον Μινγκέθα, δεν τα κατάφερε και πήγε στη Θέλτα. Ήταν μία περίπτωση που θα τελείωνε στο Σαββατοκύριακο, αλλά πήγε σε άλλη ομάδα. Ήταν μία πολύ καλή πρόταση, ισάξια με εκείνη της Θέλτα. Ο στόπερ που θα έρθει και ο σέντερ φορ θα είναι πολύ υψηλού επιπέδου, ανάλογης αξίας με τους τέσσερις που έχουν προηγηθεί», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Πλάνιτς, που ήταν ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ, δεν φαίνεται να ανανεώνει με την Μακάμπι. Ίσως η ΑΕΚ να τον κλείσει από τώρα για την επόμενη σεζόν», πρόσθεσε.

Σχετικά με τις φήμες για τον Ισάκ Μπελφοντίλ και τον Μάρτιν Βάλιεντ της Μαγιόρκα, υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι η ΑΕΚ έχει βάλει πιο ψηλά τον πήχη από τα συγκεκριμένα ονόματα. Θα μου κάνει μεγάλη έκπληξη, μεγάλη εντύπωση αν υπάρξει μία τέτοια μεταγραφή. Τον πήχη για τον στόπερ τον έχει βάλει πιο ψηλά, στο επίπεδο του Βίντα ή άλλων παικτών που έχουν ακουστεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags