Facebook Pixel ΑΕΚ: Σκάει ανατροπή στο θέμα Πλάνιτς στην ΑΕΚ; - Έτσι μπορεί να έρθει (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-01 16:49:00

Σκάει ανατροπή στο θέμα Πλάνιτς στην ΑΕΚ; - Έτσι μπορεί να έρθει (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σκάει ανατροπή στο θέμα Πλάνιτς στην ΑΕΚ; - Έτσι μπορεί να έρθει (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την υπόθεση του Σέρβου αμυντικού της Μακάμπι Χάιφα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης τονίζοντας ότι υπάρχει ακόμα τρόπος ο ποδοσφαιριστής να έρθει στην Ένωση.

ΑΕΚ: Για την μεταγραφή του Μπόγκνταν Πλάνιτς και το γεγονός ότι μπορεί να έρθει στην Ένωση σαν ελεύθερος μετά από έναν χρόνο, αλλά και για την αναζήτηση του επιθετικού μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Ο Πλάνιτς αν δεν έρθει τις επόμενες μέρες, που δεν το βλέπω πιθανό, είναι ανοιχτό να έρθει στο μέλλον. Ακόμη δεν έχει συμφωνήσει για επέκταση συμβολαίου και μπαίνει στον τελευταίο του χρόνο. Οπότε δεν θα μου κάνει έκπληξη η ΑΕΚ να τον πάρει για του χρόνου ή ακόμη και τον Ιανουάριο. Άλλωστε είναι ένας παίκτης που αρέσει εδώ και πολλές μεταγραφικές περιόδους. Σε αυτή τη φάση η ΑΕΚ μιλά με άλλους αμυντικούς, πάντως, και δεν περιμένει τον Πλάνιτς.

Η ΑΕΚ θέλει να πάει σε αναβάθμιση σε αυτή τη θέση και γι’ αυτό δεν θα βιαστεί. Ίσως περιμένει κάποια περίπτωση που πριν λίγο καιρό έμοιαζε αδύνατη και όσο περνά ο καιρός γίνεται και πιο βατή», ανέφερε ο έμπειρος ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags