Facebook Pixel Άρης: Αλλάζει επίπεδα παντού Άρης - "Έσκασε" ενίσχυση από την Ίντερ
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-02 07:15:00

Αλλάζει επίπεδα παντού Άρης - "Έσκασε" ενίσχυση από την Ίντερ

Sportdog Team
Αλλάζει επίπεδα παντού Άρης - "Έσκασε" ενίσχυση από την Ίντερ

Οι Κίτρινοι συνεχίζουν να ενισχύονται σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα η τελευταία προσθήκη ήταν με άνθρωπο που έχει εμπειρία τόσο από τους Νερατζούρι, όσο και από τον "μαγικό" κόσμο του ΝΒΑ.

Άρης: Νέες ανακοινώσεις από την Κίτρινη ΠΑΕ που την Δευτέρα (1/8) έκανε γνωστό πως προσελήφθη ο Δημήτρης Σχετάκης ως νέος διευθυντής στην «ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ», με τον ίδιο να έχει εμπειρία τόσο στην Ίντερ, όσο και στο ΝΒΑ.

«Στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξής της σε όλους τους τομείς, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον κ. Δημήτρη Σχετάκη, ο οποίος αναλαμβάνει Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων στην «ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ».

Ο κ. Σχετάκης είναι από τους πλέον έμπειρους στον τομέα του sports marketing και merchandising, έχοντας διατελέσει -μεταξύ άλλων- στέλεχος της Ιντερ Μιλάνου (διευθυντής commercial royalties & Licensing και New Business Development) και στο N.B.A. (country manager σε Ιταλία και Ελλάδα, ως υπεύθυνος της εμπορικής ανάπτυξης στις χώρες αυτές).

Καλωσορίζουμε τον κ. Σχετάκη στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags