Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Nέα... καρφιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ σε Λουτσέσκου - Ατάκες που θα συζητηθούν για Τσιγγάρα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-01 20:14:00

Nέα... καρφιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ σε Λουτσέσκου - Ατάκες που θα συζητηθούν για Τσιγγάρα

Sportdog Team
Nέα... καρφιά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ σε Λουτσέσκου - Ατάκες που θα συζητηθούν για Τσιγγάρα

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην μη χρησιμοποίηση του Έλληνα μέσου από τον Ρουμάνο τεχνικό και τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι.

Παναγιώτης Κερμανίδης: Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το ποδοσφαιρικό υλικό που παράγουν οι ελληνικές ακαδημίες, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα». 



Με αφορμή την ανάρτησή του στα social media και την αναφορά του σε «πρωτοκλασάτους» ξένους παίκτες, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εξήγησε πως «Είναι πολύ σημαντικό τα οι νέοι ποδοσφαιριστές να παίζουν δίπλα σε τέτοιους παίκτες, καθώς έτσι ανεβαίνει η θέληση και η ψυχολογία τους», συμπληρώνοντας πως αυτοί αποτελούν το κλειδί για να χτιστεί μια ποιοτική ομάδα που θα έχει διάρκεια.

«Στον ΠΑΟΚ αλλάζουν συνεχώς τεχνικούς διευθυντές και αυτοί με την σειρά τους αλλάζουν διαρκώς τους παίκτες» είπε χαρακτηριστικά εκφράζοντας παράλληλα το παράπονό του για την «απαξίωση» των Ελλήνων παικτών από τις ακαδημίες. «Το ζήτημα είναι να δημιουργείς εσύ παίκτες, όχι να τους παίρνεις έτοιμους και να μην ξέρεις πως παίζουν μέσα στο γήπεδο ».

Φυσικά , δεν ξέχασε να αναφερθεί και σε παίκτες όπως ο Τσιγγάρας, που μέχρι τώρα δεν είναι στα πρώτα πλάνα του Λουτσέσκου. «Μέγα λάθος που ο προπονητής δεν προτιμάει τον Τσιγγάρα, γιατί πέρυσι στηρίχθηκε πάνω του. Δεν ξέρω πως σκέφτεται, αλλά είναι λυπηρό να μην δίνονται ευκαιρίες στα νέα παιδιά », δήλωσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως «Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο υλικό στα τμήματα υποδομής, αφού οι ακαδημίες του είναι ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης».

Τέλος, επισήμανε πως « ο αποκλεισμός ήταν χαστούκι, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι αυτός που είδαμε. Όλα αυτά τα νέα παιδιά που αποκτήθηκαν έπεσαν κατευθείαν στα βαθιά. Χρειάζονται πίστωση χρόνου για να δουλέψουν και να χτίσουν μια ομάδα για το πρωτάθλημα», είπε ο Παναγιώτης Κερμανίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags