Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε ο Γαβαλάς τον Πέδρο Μαρτίνς - Τι είπε για τη συνεργασία τους
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-02 21:53:00

Αποχαιρέτησε ο Γαβαλάς τον Μαρτίνς - Συγκλονιστικό "αντίο" στον κόουτς

Sportdog Team
Αποχαιρέτησε ο Γαβαλάς τον Μαρτίνς - Συγκλονιστικό "αντίο" στον κόουτς

Ο υπεύθυνος Τύπου του Ολυμπιακού έστειλε το δικό του αντίο στον Πορτογάλο τεχνικό μετά από τρία χρόνια κοινής συνεργασίας στην ομάδα του Πειραιά.

Νίκος Γαβάλας: Για την άψογη συνεργασία με τον Πέδρο Μαρτίνς τα τρία χρόνια κοινής ύπαρξης στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα ο υπεύθυνος Τύπου των Ερυθρόλευκων προς τον Πορτογάλο τεχνικό.

«Ήταν καλοκαίρι του 2019, όταν πέρασα στην άλλη όχθη του ποταμού, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Στα τρία χρόνια που κύλησαν, η συνεργασία μου με τον Πέδρο Μαρτίνς ήταν υποδειγματική.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του Τύπου, ήταν πάντα εκεί για να απαντήσει σε κάθε ερώτημα, με σεβασμό προς τους δημοσιογράφους, δηλαδή τους ανθρώπους που αποτελούν τη «γέφυρα» ανάμεσα στον κόσμο και την ομάδα.

Ο σεβασμός προς τον Τύπο είναι αυτόματα σεβασμός προς τους φιλάθλους. Σε αυτά τα τρία χρόνια, ωρίμασα επαγγελματικά μέσα από τις χαρές, αλλά και τις δύσκολες στιγμές μας. Οφείλω ένα ευχαριστώ από καρδιάς για την κοινή διαδρομή.

Το βλέμμα όλων στην οικογένεια του Ολυμπιακού είναι πια στη νέα εποχή, που αρχίζει με τον Κάρλος Κορμπεράν στο τιμόνι του. Καλή επιτυχία κόουτς!», έγραψε ο Νίκος Γαβαλάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags