Facebook Pixel Παναθηναϊκός: ΣΟΚ στον ΠΑΟ πριν την Σλάβια! Έσκασε τεράστιο πρόβλημα! Μένει Αθήνα
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-02 20:32:00

ΣΟΚ στον ΠΑΟ πριν την Σλάβια! Έσκασε τεράστιο πρόβλημα! Μένει Αθήνα

Sportdog Team
ΣΟΚ στον ΠΑΟ πριν την Σλάβια! Έσκασε τεράστιο πρόβλημα! Μένει Αθήνα

Πολύ σημαντικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τους Πράσινους, μόλις λίγες ώρες πριν τον πρώτο αγώνα με τους Τσέχους μιας και βασικός παίκτης έχει ίωση με αποτέλεσμα να παραμείνει στην Αθήνα.

Παναθηναϊκός: Τεράστιο πλήγμα για τους Πράσινους ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League εκτός έδρας με την Σλάβια Πράγα μιας και ο Μπαρτ Σένκεφελντ ταλαιπωρείται από ίωση με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ από την αναμέτρηση με τους Τσέχους, κάτι που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κατεβάσει τους πράσινους με τριάδα στα στόπερ.

Την ίδια ώρα πάντως κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ο Άντραζ Σπόραρ, αλλά και οι Χουάνκαρ, Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση με τους τέσσερις τελευταίους να είναι απόλυτα οκ και έτοιμοι να βοηθήσουν.

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τρίτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας στην Τσεχία, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa Conference League.

Η προπόνηση ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Απών λόγω ίωσης ήταν ο Σένκεφελντ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βέρμπιτς.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί για την Πράγα. Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καρλίτος, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Φρόκου, Ηλιάδης, Καμπετσής», αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags