Facebook Pixel Κώστας Νεμπεγλέρας: Aτάκες Νεμπεγλέρα που θα συζητηθούν για ΠΑΟΚ και Άρη - Αυτό τον προβληματίζει στους Κίτρινους
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-02 23:15:00

Aτάκες Νεμπεγλέρα που θα συζητηθούν για ΠΑΟΚ και Άρη - Αυτό τον προβληματίζει στους Κίτρινους

Sportdog Team
Aτάκες Νεμπεγλέρα που θα συζητηθούν για ΠΑΟΚ και Άρη - Αυτό τον προβληματίζει στους Κίτρινους

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε στις αποτυχίες του Δικεφάλου του Βορρά και του Ολυμπιακού, αλλά και στους προβληματισμούς του για τον Άρη.

Κώστας Νεμπεγλέρας: Για την ευρωπαϊκή αποτυχία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, την πρόκριση του Άρη αλλά και το φετινό πρωτάθλημα μίλησε ο παλαίμαχος άσος στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για την καριέρα του: «Είμαι ευχαριστημένος για όσα κατάφερα αυτά τα χρόνια. Αν κάνεις κάτι, πρέπει να το αγαπάς και να είσαι παθιασμένος για να μπορείς να πετύχεις. Σε όσες ομάδες αγωνίσθηκα, δεν άλλαξα κάτι στον τρόπο δουλειάς μου. Ήθελα στο εκάστοτε παιχνίδι να δίνω το 100%». 

Για την καριέρα του ως προπονητής: «Κοιτάω να πάω κάπου πιο ψηλα. Μου αρέσει πολύ η προπονητική και για αυτό την ακολουθώ. Βήμα βήμα προχωράω».

Για τους ευρωπαϊκούς αγώνες των ομάδων: «Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ άρχισαν όπως τελείωσαν την περσινή χρονιά. Είχαν μια μέτρια αγωνιστικότητα, δεν ήταν έτοιμοι για να περάσουν τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ άλλαξε ομάδα και αυτό είναι μια δικαιολογία. Έπρεπε να εστιάσει σε αυτό το παιχνίδι και μετά να προετοιμαστεί σιγά σιγά. Αν πήγαινε με την περσινή ομάδα, θα λέγαμε ότι φταίει που δεν έγινε η ανανέωση αν είχε την ίδια απόδοση. Θα λέγαμε ότι είναι κουρασμένος και γερασμένος. Ο Άρης παρουσίασε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν ήταν τόσο μεγάλη η δυναμική της Γκόμελ αλλά δέχθηκε εύκολα γκολ και δεν μου άρεσε αυτό. Βρηκε φορ».

Για τις θέσεις που ο ΠΑΟΚ θέλει ενίσχυση: «Ακόμη δεν είναι ομάδα ο ΠΑΟΚ. Δεν έχει σημασία πόσο καλοί είναι οι παίκτες αλλά να μην είσαι καλή ομάδα. Η χημεία παίζει ρόλο. Θέλει χρόνο».

Για το ματς του Άρη με τη Μακάμπι: «Είναι μια καλή ομάδα και δουλεμένη. Ο Βλάνταν έκανε καλό έργο στις ομάδες του. Σίγουρα θα βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα»

Για το νέο πρωτάθλημα: «Αν δούμε τις μεταγραφές που έγιναν από Άρη, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, θα είναι πιο ανταγωνιστικό».

Για τα δυο αγαπημένα του χαφ: «Ντε μπρόινε, Μπουσκέτς. Στην Ελλάδα μου αρέσει πολύ ο Γαλανόπουλος ενώ καλά στοιχεία έχει και ο Αλεξανδρόπουλος. Ο Τσιγγάρας, επίσης, είναι καλός παίκτης και χρειάζεται περισσότερη στήριξη. Σημαντικός και ο Μανώλης Σιώπης, ο οποίος έχει βελτιωθεί και έγινε απαραίτητος για την Εθνική», είπε ο Κώστας Νεμπεγλέρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags