Facebook Pixel Άρης: Ο Μάνου Γκαρθία βάζει... πονοκέφαλο στον Μπούργκος - Έχουν τρελαθεί στον Άρη με τον Ισπανό
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-02 22:28:00

Ο Μάνου Γκαρθία βάζει... πονοκέφαλο στον Μπούργκος - Έχουν τρελαθεί στον Άρη με τον Ισπανό

Sportdog Team
Ο Μάνου Γκαρθία βάζει... πονοκέφαλο στον Μπούργκος - Έχουν τρελαθεί στον Άρη με τον Ισπανό

Ο Μάνου Γκαρθία είναι ένα από τα δύο νέα πρόσωπα που θα έχει ο Χερμάν Μπούργος στο πλάνο του για τους αγώνες με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο βαθμός ετοιμότητας του Ισπανού βάζει ήδη… δύσκολα στον προπονητή. 

Άρης: Ο Μάνου Γκαρθία είναι ένα από τα δύο νέα πρόσωπα που θα έχει ο Χερμάν Μπούργος στο πλάνο του για τους αγώνες με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο βαθμός ετοιμότητας του Ισπανού βάζει ήδη… δύσκολα στον προπονητή. Ο Γκαρθία δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και όσοι ζουν την καθημερινότητα της ομάδας στο “Δασυγένειο” κάνουν λόγο για το υψηλό επίπεδο ετοιμότητάς του, γεγονός το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει αλλαγές στο τακτικό πλάνο του αγώνα στο Ισραήλ.

Η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός δεν προερχόταν από διάστημα αποχής, έκανε κανονικά προετοιμασία με τη Σπόρτινγκ Χιχόν και μάλιστα είχε χρόνο συμμετοχές σε δύο φιλικές αναμετρήσεις της ισπανικής ομάδας. Αυτό είναι φανερό από το επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκεται, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αρχίζει να βρίσκει… κώδικα επικοινωνίας με τους συμπαίκτες του στην επίθεση, επιβεβαιώνοντας και τα ηγετικά χαρακτηριστικά του στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Από τις πρώτες προπονήσεις τα δείγματα γραφής είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητικά και οι άνθρωποι του Αρη βλέπουν στο γήπεδο όλα εκείνα τα στοιχεία που τους έκαναν το κλικ, όταν έβαλαν τον Γκαρθία στο μεταγραφικό τους ραντάρ. Καλός χειριστής της μπάλας, με υψηλή τεχνική και κυρίως κάθετο ποδόσφαιρο μέσα από το οποίο ψάχνει συνεχώς τους μεσοεπιθετικούς της ομάδας. 

Στοιχεία στα οποία ποντάρει ο Μπούργος με την παρουσία του Ισπανού στον άξονα και η αλήθεια είναι ότι έλειπαν μέχρι σήμερα από την ομάδα. Ο Αρης είχε ανάγκη εξάλλου έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του 24χρονου, με δημιουργική ικανότητα, κράτημα μπάλας και ταχύτητα σε σκέψη και κίνηση. Η εικόνα του στις προπονήσεις, κυρίως ο βαθμός ετοιμότητας που επιδεικνύει μέσω της καθημερινότητας της ομάδας, είναι πολύ πιθανό να ανατρέψουν κάποια δεδομένα και ο Μπούργος να παρατάξει στο Ισραήλ ένα σχέδιο με “μπροστάρη” τον Γκαρθία καθώς διαπιστώνει πως με τον 24χρονο η κυκλοφορία μπάλας είναι σε καλύτερα επίπεδα. Σε αυτή την περίπτωση, οι Κιτρινόμαυροι θα παραταχθούν με τρεις κεντρικούς χαφ, αφήνοντας κατά μέρος το 4-4-2 που χρησιμοποιήθηκε και στα δύο παιχνίδια με την Γκόμελ.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags