Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αλλάζουν τα σχέδια Γιοβάνοβιτς - Τα δύο συστήματα που δουλεύει - Έκπληξη με Έλληνα άσο
| 2022-08-03 13:20:00

Αλλάζουν τα σχέδια Γιοβάνοβιτς - Τα δύο συστήματα που δουλεύει - Έκπληξη με Έλληνα άσο

Αλλάζουν τα σχέδια Γιοβάνοβιτς - Τα δύο συστήματα που δουλεύει - Έκπληξη με Έλληνα άσο

Ποιος θα είναι ο ρόλος του Κουρμπέλη απέναντι στη Σλαβία και τα δύο πολύ σοβαρά προβλήματα που προέκυψαν πριν τη... μάχη με τους Τσέχους!

Εντελώς ανατροπή στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρνει η απώλεια των Μπαρτ Σένκφελντ και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου ενόψει Πράγας. Αμφότεροι θα ξεκινούσαν βασικοί στην ευρωπαϊκή επιστροφή του Τριφυλλιού απέναντι στη Σλάβια, ωστόσο πλέον ο Σέρβος τεχνικός καλείται να μεταβάλλει τα σχέδιά του.

Πρώτον, είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσει βασικός ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Αν ο Ιβάν επιλέξει τριάδα στην άμυνα, τότε ο αρχηγός θα πάρει το ρόλο του τρίτου στόπερ μαζί με Σάρλια και Μάγκνουσον. Αντίθετα, αν πάει ο Γιοβάνοβιτς σε σχήμα με τριπλέτα στον άξονα θα είναι ο τρίτος του κέντρου μαζί με Πέρεθ και Τσέριν.

Από εκεί και πέρα θέση μπορεί να διεκδικήσει και ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ειδικά εφόσον ο Ιβάν πάει σε ένα 3-4-3. Φυσικά πιθανή χρησιμοποίηση του μικρού θα συνιστά μεν έκπληξη, την οποία όμως δεν πρέπει να αποκλείσουμε. Τέλος, σχεδόν βέβαιη θέση έχουν στην επίθεση Αϊτόρ-Παλάσιος, με τον Ιωαννίνων εκτός απροόπτου να συμπληρώνει τη γραμμή κρούσης των Πράσινων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags