Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σφίγγουν τα... λουριά στον ΠΑΟΚ με απόφαση Ιβάν - Απόφαση με στόχο την ηρεμία από Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-03 23:39:00

Σφίγγουν τα... λουριά στον ΠΑΟΚ με απόφαση Ιβάν - Απόφαση με στόχο την ηρεμία από Λουτσέσκου

Sportdog Team
Σφίγγουν τα... λουριά στον ΠΑΟΚ με απόφαση Ιβάν - Απόφαση με στόχο την ηρεμία από Λουτσέσκου

Μία ομάδα χωρίς τους βασικούς κανόνες πειθαρχίας δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα των Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου προς τους παίκτες, έστω και πέντε ημέρες μετά τα παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν, τρείς βασικοί ποδοσφαιριστές. 

ΠΑΟΚ: Μία ομάδα χωρίς τους βασικούς κανόνες πειθαρχίας δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα των Ζοσέ Μπότο και Ραζβάν Λουτσέσκου προς τους παίκτες, έστω και πέντε ημέρες μετά τα παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν, τρείς βασικοί ποδοσφαιριστές. 

Δικαιολογίες για τον αποκλεισμό, ακόμη και από μία υποδεέστερη ομάδα όπως είναι η Λέφσκι μπορεί κανείς να βρει. Ακόμη κι αν δεν είναι πιστευτές. Δικαιολογίες όμως για τις ανόητες κίτρινες και κόκκινες κάρτες που δέχθηκαν οι Βιεϊρίνια, Αουγκούστο και Κούρτιτς δεν υπάρχουν. 

Η ομάδα πλήρωσε σε κομβικό σημείο της αναμέτρησης, την αποβολή του Αουγκούστο με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ είχε προηγηθεί η πρώτη κίτρινη που εισέπραξε από τον «τσαμπουκά» που έκανε στον Ισπανό ρέφερι. Και στην Σόφια είχε κάνει το ίδιο, είχε δεχθεί μία κίτρινη κάρτα χωρίς να υπάρχει λόγος, καθώς ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του. Ακόμη και για τον Βιεϊρίνια δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την αντίδρασή του, μετά την αποβολή του Αουγκούστο. 

Και οι δύο, άφησαν την ομάδα με παίκτες λιγότερους, ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1. Ειδικά η αποβολή του Αουγκούστο έκοψε τον ΠΑΟΚ στα δύο. Η δε αποβολή του Βιεϊρίνια, τον αποτελείωσε. Ανόητη κάρτα, είχε δεχθεί και ο Κούρτιτς. Εξαιτίας αυτής της κακής συμπεριφοράς και για να μην γίνει παθογένεια στην ομάδα, οι Μπότο και Λουτσέσκου, μετά από συνεργασία και την σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου, εφάρμοσαν τον εσωτερικό κανονισμό. 

Επέβαλαν πρόστιμο στους τρεις παίκτες, που είναι πρωτοκλασάτοι, χωρίς να δημοσιοποιήσουν το ποσό που αντιστοιχεί στον κάθε ένα. Μετράει όμως η κίνηση. Πρέπει όλοι να αντιληφθούν, όσα μεγάλα ονόματα κι αν είναι, πως δεν έχουν το παραμικρό δικαίωμα να βάζουν τον εαυτό τους, πάνω από την ομάδα. Κάτι τέτοιο θα έχει ολέθριες συνέπειες. Αξίζει να τονιστεί, πως και οι τρείς παίκτες, είχαν ενημερωθεί έγκαιρα για την πρόθεση των Μπότο και Λουτσέσκου. Από εδώ και στο εξής, όποιος παίκτης επιχειρήσει να ξεφύγει από τα όρια, θα του επιβάλλονται οι κυρώσεις που προβλέπονται.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags