Facebook Pixel Τσέλσι: Κόλπο γκρόσο από Τσέλσι - "Χτυπάει" τρεις βασικούς παίκτες από Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-04 16:24:00

Κόλπο γκρόσο από Τσέλσι - "Χτυπάει" τρεις βασικούς παίκτες από Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Κόλπο γκρόσο από Τσέλσι - "Χτυπάει" τρεις βασικούς παίκτες από Μπαρτσελόνα (ΦΩΤΟ)

Σύμφωνα με Μέσα της Βρετανίας οι Μπλε έχει στο στόχαστρό της τρεις παίκτες των Μπλαουγκράνα, με τους Καταλανούς να είναι θετικοί σε μια τέτοια κίνηση μιας και θα ανοίξουν χώρο στο μπάτζετ τους μετά τις μεταγραφές που έχουν πραγματοποιήσει.

Τσέλσι: Οι Μπλε μετά τις προσθήκες των Ραχίμ Στέρλινγκ, Καλιντού Κουλιμπαλί και Κάρνεϊ Τσουκουεμέκα είναι έτοιμοι να ενισχυθούν ακόμα περισσότερο για τη νέα χρονιά και μάλιστα έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τους Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Φρένκι Ντε Γιονγκ και Μέμφις Ντεπάι που δεν υπολογίζει ο Τσάβι στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γκαμπονέζος φορ μετά την άφιξη του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, φαίνεται πως δεν θα πάρει φανέλα βασικού σύντομα, με τον ίδιο πάντως να μην θέλει να αποχωρήσει, ενώ ο Ντε Γιονγκ παρά το γεγονός οτι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα έχουν συμφωνήσει για την μεταγραφή ο ίδιος δεν θέλει να πάει σε ομάδα που δεν θα παίζει στο Champions League, με τον Ντεπάι να είναι στην ... έξοδο μιας και δεν υπολογίζεται και την Τσέλσι αν τελικά φτάσει σε συμφωνία με τους Μπλαουγκράνα να ενισχύεται σημαντικά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags