Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξηγήσεις Γιοβάνοβιτς: Γιατί δεν έπαιξε ο Χουάνκαρ - Κριτική στους παίκτες - Τι είπε για τον διαιτητή
| 2022-08-04 23:37:00

Εξηγήσεις Γιοβάνοβιτς: Γιατί δεν έπαιξε ο Χουάνκαρ - Κριτική στους παίκτες - Τι είπε για διαιτητή

Sportdog Team
Εξηγήσεις Γιοβάνοβιτς: Γιατί δεν έπαιξε ο Χουάνκαρ - Κριτική στους παίκτες - Τι είπε για διαιτητή

Τα παράπονα του Σέρβου τεχνικού από τους παίκτες μετά την ήττα στην Τσεχία και η "ντρίμπλα" του για τη διαιτησία.
 

Παναθηναϊκός: Χωρίς καμία διάθεση να μιλήσει για τη διαιτησία, παρά τα αίσχη του Μπουκέ, παρουσιάστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 2-0 από τη Σλάβια.

Παράλληλα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δήλωσε καθαρά ότι πιστεύει στην ανατροπή για τη ρεβάνς της Λεωφόρου!

Αναλυτικά όσα επισήμανε ο Σέρβος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου της Πράγας:

Για την αποβολή του Παλάσιος και το αν επηρέασε τον αγώνα:

«Δεν έχω σχολιάσει διαιτητές, δεν έχω σκοπό να το κάνω ούτε τώρα. Το σημαντικό είναι να αλλάξουμε μέσα στην εβδομάδα τον τρόπο σκέψης μας ώστε να έχουμε πιθανότητες για το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν προλαβαίνει ο Παναθηναϊκός όπως είναι τώρα να βελτιωθεί στο δημιουργικό κομμάτι ενόψει της ρεβάνς:

«Η Σλάβια έπαιξε μαζί μας όπως σε κάθε άλλο παιχνίδι. Απλά εμείς δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στην πίεσή της σε όλους τους χώρους. Και σίγουρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τις λύσεις ώστε να είμαστε πιο απειλητικοί για την ίδια. Γιατί είμαι σίγουρος ότι και στη ρεβάνς θα αγωνιστεί με τον ίδιο τρόπο».

Για την απουσία του Χουάνκαρ από το αρχικό σχήμα:

«Ο Χουάνκαρ πέρασε ίωση την τελευταία εβδομάδα, μπορεί να έκανε δύο-τρεις προπονήσεις αλλά δεν αισθανόταν καλά».

Για το πού εντοπίζει τη διαφορά του Παναθηναϊκού μεταξύ του πρώτου 40λεπτου και του β’ μέρους:

«Περίμενα εξαρχής από την ομάδα μου να κάνει δύο ισορροπημένα παιχνίδια για να περάσει τη Σλάβια. Μπορεί να μην κινδυνεύσαμε πολύ μέχρι το  40’, αλλά ούτε ήμασταν κι εμείς ιδιαίτερα απειλητικοί. Το ίδιο συνέβη και στο δεύτερο μέρος, δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε.

Η εντύπωση που έχω είναι ότι δεν ήμασταν ασφαλείς ότι μπορούμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Πήραμε λίγες πρωτοβουλίες. Δεν υπήρχε ασφάλεια στις μεταβιβάσεις, οι αποστάσεις των γραμμών δεν ήταν αυτές που έπρεπε να είναι. Αυτοί ήταν οι βασικοί λόγοι που δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού».

Για το πόσες πιθανότητες δίνει στην ανατροπή:

«Η Σλάβια είναι καλή ομάδα και σίγουρα έχει ένα θετικό σκορ. Εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να ανατρέψουμε τα εις βάρος μας δεδομένα. Θα χρειαστούμε σίγουρα πολύ καλύτερο παιχνίδι απ’ ό,τι σήμερα. Πιστεύω ότι θα το κάνουμε. Στο ποδόσφαιρο πάντα πρέπει να πιστεύεις κι εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια ομάδα που μπορεί να αντιδράσει στα δύσκολα. Ας πάρουμε ένα καλό μάθημα από το σημερινό παιχνίδι, να αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και να βελτιωθούμε».

Για το ντεμπούτο του Σπόραρ:

«Ο Σπόραρ έπαιξε 45 λεπτά, ήταν σημαντικό για τον ίδιο. Δεν είχε κάνει και πολλές προπονήσεις. Σίγουρα περιμένουμε πολύ περισσότερα κι από αυτόν στο μέλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "UEFA MAFIA, Γιοβάνοβιτς μεταγραφές - Πού πάμε με... Κώτσιρα και Σάρλια; - Πρόκριση στη Λεωφόρο"

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags