Facebook Pixel Sportdog.gr | Κράξιμο Σταματέλου για Ολυμπιακού - "Αδούλευτη ομάδα" - Κακή προετοιμασία ή κακή ψυχολογία;
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-05 11:31:00

Κράξιμο Σταματέλου για Ολυμπιακού - "Αδούλευτη ομάδα" - Κακή προετοιμασία ή κακή ψυχολογία;

Sportdog Team
Κράξιμο Σταματέλου για Ολυμπιακού - "Αδούλευτη ομάδα" - Κακή προετοιμασία ή κακή ψυχολογία;

Το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Σλόβαν Μπρατισλάβας ανέλυσε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην πρώτη παρουσία του Κάρλος Κορμπεράν.
 

Ολυμπιακός: Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων επεσήμανε ότι και χθες φάνηκαν κάποια «κακά» της ομάδας τα οποία γεννούν ερωτήματα τα οποία θα πρέπει να απαντηθούν. Είναι κακή προετοιμασία που έχει γίνει ή κακή ψυχολογία, αναρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- σχολιάζοντας ότι παρά τα όσα έλεγε ο Πέδρο Μαρτίνς περί ετοιμότητας του Ολυμπιακού από τα προηγούμενα ματς με την Μακάμπι Χάιφα, η εικόνα που δείχνουν οι Πειραιώτες στον αγωνιστικό χώρο είναι μια εικόνα αδούλευτης ομάδας.

«Πρέπει να μάθουμε ποιος ήταν ο σχεδιασμός του Μαρτίνς και πότε είχε σχεδιάσει να… φορτσάρει η ομάδα του», ανέφερε ο Νίκος Σταματέλος.

Σχετικά με τον Κορμπεράν υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να γίνει καμία απολύτως κριτική ή να βγει συμπέρασμα από το πρώτο κοουτσάρισμά του ή έστω για τα πράγματα τα οποία θέλει να διαφοροποιήσει στην ομάδα σε αυτό το εξαιρετικά μικρό χρονικό διάστημα της παρουσίας του στον πάγκο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον «αέρα»…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags