Facebook Pixel Σωκράτης Παπασταθόπουλος: "Έπεσε στην παγίδα ο Παπασταθόπουλος - Δεν έπρεπε να γυρίσει για τον Ολυμπιακό"
| 2022-08-05 19:01:00

Έπεσε στην παγίδα ο Παπασταθόπουλος - Δεν έπρεπε να γυρίσει για τον Ολυμπιακό

Έπεσε στην παγίδα ο Παπασταθόπουλος - Δεν έπρεπε να γυρίσει για τον Ολυμπιακό

Η καριέρα του Σωκράτη είναι παράδειγμα προς μίμηση για κάθε παιδί, το οποίο ξεκινά σήμερα με όνειρα να παίξει ποδόσφαιρο. Όμως το φινάλε της φαίνεται πως δεν θα είναι αυτό που ονειρευόταν αυτός ο τεράστιος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ένας ποδοσφαιριστής πρότυπο για πολλά χρόνια, με αξιοζήλευτη καριέρα που ελάχιστοι Έλληνες έχουν κάνει. Πόσοι άλλωστε έχουν καταφέρει να περάσουν από συλλόγους όπως η Μίλαν, η Ντόρτμουντ και η Άρσεναλ; Από ελάχιστοι, έως κανένας.

Δεν υπάρχει καμία διάθεση υποτίμησης των όσων σπουδαίων έχει πετύχει ο Σωκράτης. Όμως όπως επίσης προφανή είναι τα κατορθώματά του, αλλά τόσο εμφανές είναι πλέον το πόσο λάθος ήταν η επιλογή να γυρίσει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Ο Παπασταθόπουλος έπεσε στην παγίδα. Επέστρεψε στη χώρα μας τον Γενάρη του 2021 και λίγους μήνες μετά, ακούει ένα... ανάθεμα απ' όλους.

Οι Ολυμπιακοί τον κρίνουν γιατί έχει μετριότατη απόδοση, κάτι που δεν κρύβεται μέσα στο γήπεδο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ τον χλευάζουν, γιατί αρνήθηκε να επιστρέψει στην ομάδα όπου ανδρώθηκε, παρότι η Ένωση του είχε καταθέσει πολύ καλή πρόταση. Ακόμα και όσοι ασχολούνται στενά με την Εθνική ομάδα τον βάζουν στο στόχαστρο, καταλογίζοντάς του διάσπαση των αποδυτηρίων.

Η καριέρα του Σωκράτη είναι παράδειγμα προς μίμηση για κάθε παιδί, το οποίο ξεκινά σήμερα με όνειρα να παίξει ποδόσφαιρο. Το τέλος αυτής της καριέρας ωστόσο είναι ταυτόχρονα και παράδειγμα προς αποφυγή, ως προς το πως να ολοκληρώσει κανείς την πορεία του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags