Facebook Pixel Τρέχουν στον ΠΑΟΚ - "Καίγεται" για δύο μεταγραφές ο Μπότο - "Σκούπα" με πέντε αποχωρήσεις
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-06 20:08:00

Τρέχουν στον ΠΑΟΚ - "Καίγεται" για δύο μεταγραφές ο Μπότο - "Σκούπα" με πέντε αποχωρήσεις

Sportdog Team
Τρέχουν στον ΠΑΟΚ - "Καίγεται" για δύο μεταγραφές ο Μπότο - "Σκούπα" με πέντε αποχωρήσεις

Μπήκαμε πλέον στον Αύγουστο και οι Θεσσαλονικείς αναζητούν άμεσα λύσεις προκειμένου να ενισχύουν ποιοτικά την ομάδα. Για να γίνουν όμως μεταγραφές, πρέπει να συντελεστεί και το απαραίτητο ξεσκαρτάρισμα.

Όσο πλησιάζουμε προς την έναρξη του Πρωταθλήματος τίθεται επιτακτικά το θέμα της τελικής μορφής που πρέπει να πάρει το ρόστερ του ΠΑΟΚ. Εδώ και μέρες αυτό που διαρρέεται από τα γραφεία της Τούμπας είναι ότι για να προχωρήσει ο Δικέφαλος σε δύο μεταγραφές πρώτης γραμμής, στην απόκτηση ενός δεκαριού (με δυνατότητα να παίζει και ως εξτρέμ) και ενός κεντρικού μέσου πρέπει να αποχωρήσει ο Κούρτιτς με το βαρύ συμβόλαιο των 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως και παράλληλα να πουληθεί και ο Ντόουγκλας.

Και για τις δύο υποθέσεις υπάρχει κινητικότητα τις τελευταίες μέρες. Χθες, στην Ιταλία έγραφαν ότι η Πάρμα εμφανίζεται πλέον πιο διαλλακτική στο να συναινέσει στην μεταγραφή του Σλοβένου ακόμη και σε άλλη ομάδα της γειτονικής χώρας και μένει αυτό να φανεί στην πράξη. Την ίδια ώρα και ο Μπότο και ο ατζέντης του Ντόουγκλας συνεχίζουν τις επαφές για πρόταση πώλησης του Βραζιλιάνου. Με δεδομένο ότι οι μέρες κυλούν και πλησιάζουμε προς την έναρξη των επίσημων αγώνων, οι επαφές γίνονται πιο εντατικές αφού άπαντες αντιλαμβάνονται την ανάγκη να γίνουν οι τελικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπότο έχει ήδη έτοιμη λίστα με λύσεις και έχει κάνει την προεργασία, τόσο για το δεκάρι όσο και για τον κεντρικό μέσο.

Ψάχνει ντιλ και για τους 5 εκτός πλάνου

Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτές οι λύσεις που ψάχνουν στην Τούμπα για την τελική μορφή του ρόστερ. Υπάρχουν και οι πέντε που δεν υπολογίζονται από τον Λουτσέσκου και τα συμβόλαια τους κοστίζουν δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Για τον Τέιλορ με το συμβόλαιο των 300.000 ευρώ ετησίως, φαίνεται ότι η Σαχτάρ θα είναι εκείνη που θα τον πάρει δανεικό και πλέον το βάρος στρέφεται στους άλλους τέσσερις, Στον Λάμπρου με τις 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως που ψάχνεται στο εξωτερικό, ενώ έχει σταντ μπάι τον ΟΦΗ, στον Μουργκ που, με παρόμοιο συμβόλαιο, δεν έχει βρει ακόμη εναλλακτική, στον Νινούα με τις 280.000 ευρώ ετησίως και στον Ζαμπά, το μεγαλύτερο από αυτά τα συμβόλαια με 650.000 ευρώ ετησίως που όπως είπαμε είναι κοντά σε λύση με την Σεαρά και ο ΠΑΟΚ πρέπει απλά να αποδεχθεί ότι δεν μπορεί να υπολογίζει σε χρήματα από πώλησή του.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παρέμβαση" Σαββίδη σε Μπότο - Φεύγουν οκτώ παίκτες στον ΠΑΟΚ - Γιατί αργούν οι μεταγραφές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags