Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σκάνε" 5 σούπερ μεταγραφές στον Ολυμπιακό - Τι ζήτησε ο Κορμπεράν - "Κόλπο" με γνωστό εξτρέμ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-07 09:10:00

"Σκάνε" 5 σούπερ μεταγραφές στον Ολυμπιακό - Τι ζήτησε ο Κορμπεράν - "Κόλπο" με γνωστό εξτρέμ!

Sportdog Team
"Σκάνε" 5 σούπερ μεταγραφές στον Ολυμπιακό - Τι ζήτησε ο Κορμπεράν - "Κόλπο" με γνωστό εξτρέμ!

Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει ήδη κάνει τα πλάνα του για τον δικό του Ολυμπιακό και οι προσθήκες ποδοσφαιριστών αναμένονται να είναι τουλάχιστον πέντε ακόμα!

Ολυμπιακός: Το πλάνο της επόμενης ημέρας στους πρωταθλητές Ελλάδας καταστρώνει ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος έχει συζητήσει ήδη με την ηγεσία των Πειραιωτών για το σχέδιο ανάκαμψης της ομάδας.

Οι δύο πλευρές, όπως αναφέρει ο "Κόκκινος Πρωταθλητής", έχουν συμφωνήσει στο ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα έρθουν στον Ολυμπιακό, ενώ σημειώνεται ότι ο Κορμπεράν έχει ζητήσει να υπάρχει χαμηλός μέσος όρος ηλικίας στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Τα ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου τονίζουν ότι οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν σε 5 σούπερ μεταγραφές, ένα "10άρι", έναν σέντερ φορ, έναν στόπερ, έναν αριστερό μπακ και έναν εξτρέμ.

Για το θέμα του τελευταίου "παίζει" και πάλι δυνατά η περίπτωση του Καμπράλ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ προτάθηκε και ο Ενκουντού της Μπεσίκτας, αλλά και ο Τέο Μπογκοντά της Γκενκ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags