Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Έξαλλος παλαίμαχος ΠΑΟΚτζής με την μεταγραφική πολιτική - "Κάποιο λάθος κάνουν - Αυτούς θέλει η ομάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-07 23:27:00

Έξαλλος παλαίμαχος ΠΑΟΚτζής με τη μεταγραφική πολιτική - "Κάποιο λάθος κάνουν - Αυτούς θέλει η ομάδα"

Sportdog Team
Έξαλλος παλαίμαχος ΠΑΟΚτζής με τη μεταγραφική πολιτική - "Κάποιο λάθος κάνουν - Αυτούς θέλει η ομάδα"

Ο πρώην παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά έκανε ακόμα μια ηχηρή παρέμβαση σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης όπου και αναφέρθηκε στον λάθος σχεδιασμό στο εσωτερικό της ομάδας.

Μιχάλης Λεοντιάδης: Ακόμα μια φορά πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ μίλησε με έντονα τόνο στην ραδιοφωνική εκπομπή του Θανάση Δημόπουλου, στον FOCUS 103,6 FM και ήταν απόλυτος σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου του Βορρά.

Πρέπει να πάρουμε δεκάρι, πρέπει να πάρουμε σέντερ φορ, πρέπει να πάρουμε χαφ, πρέπει να πάρουμε εξτρέμ από το πάνω ράφι. Τι δεν καταλαβαίνετε; Μπορεί ο πολύς κόσμος να μην βλέπει πράγματα που βλέπω εγώ μέσα στην ομάδα και φωνάζω τόσο καιρό. Αυτοί που ήρθαν δεν είναι έτοιμοι για να φορέσουν τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ, μπορεί να είναι ταλέντα, αλλά δεν είναι αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚτσής. Θα χαθεί άλλη μια χρονιά με έναν “νεκρό” Ολυμπιακό, που παίρνει σβηστός το πρωτάθλημα και αυτό πρέπει να γίνει. Μόνο με αυτό τον τον τρόπο, μπορεί ο ΠΑΟΚ να κοντράρει τον Ολυμπιακό, τον “πεθαμένο” Ολυμπιακό, που παίρνει πρωτάθλημα με άνεση, επειδή δεν είναι καλός ο ΠΑΟΚ και αυτό είναι που με τρελαίνει περισσότερο, γιατί έχω Σαββίδη επενδυτή και δεν κολλάει στα λεφτά, ούτε στο να φέρει μεγάλους παίκτες. Κάποιο λάθος γίνεται εκεί μέσα”, είπε ο Μιχάλης Λεοντιάδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags