Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό έκανε πίσω ο ΠΑΟΚ με Σολτέδο - Αλλαγή δεδομένων για τις μεταγραφές
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-07 22:59:00

Για αυτό έκανε πίσω ο ΠΑΟΚ με Σολτέδο - Αλλαγή δεδομένων για τις μεταγραφές

Sportdog Team
Για αυτό έκανε πίσω ο ΠΑΟΚ με Σολτέδο - Αλλαγή δεδομένων για τις μεταγραφές

Η ενίσχυση του ΠΑΟΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, έχει μπει πλέον σε μια “ζυγαριά”, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από την Ευρώπη και την μεγάλη απώλεια εσόδων, η οποία θα φτάσει σε 13 εκατομμύρια λιγότερα, σε σχέση με πέρυσι

ΠΑΟΚ: Η ενίσχυση του ΠΑΟΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, έχει μπει πλέον σε μια “ζυγαριά”, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από την Ευρώπη και την μεγάλη απώλεια εσόδων, η οποία θα φτάσει σε 13 εκατομμύρια λιγότερα, σε σχέση με πέρυσι!

Αυτή η απώλεια εσόδων, αλλάζει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, με την εντολή του Ιβάν Σαββίδη να είναι σαφής προς τον Ζοσέ Μπότο: “Πουλήστε παίκτες που δεν χρειάζονται στην ομάδα, διώξτε αυτούς τους παίκτες με συμβόλαια που είναι βαριά και δεν θα τους χρησιμοποιήσει ο προπονητής”!

Μπήκε ένας στόχος, να πουληθούν ή να παραχωρηθούν οι Ζαμπά, Τέιλορ, Μουργκ, Λάμπρου, Κούρτιτς, Αουγκούστο και μετά να δουν τι μπορούν να κάνουν για την ενίσχυση της ομάδας, εάν και εφόσον πουληθούν όλοι οι προαναφερθέντες ή κάποιοι από αυτούς.

Μία περίπτωση που ενδιέφερε τον ΠΑΟΚ ήταν αυτή του Γέφερσον Σοτέλδο, που είχε μάλιστα προσυμφωνήσει με τον Δικέφαλο του Βορρά για να παίξει στην Τούμπα, αλλά η ομάδα του, η Τίγκρες, ζητούσε 1 εκ. παραπάνω από αυτά που έδινε ο ΠΑΟΚ,ο οποίος έφτασε την πρόταση αγοράς του παίκτη (για του χρόνου) μέχρι τα 2,5 εκ. ευρώ, αλλά κάπου εκεί “φρέναραν” οι συζητήσεις και όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν θα ξαναρχίσουν!

Τώρα πλέον ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον κοντό παικταρά της Μεξικανικής ομάδας, γιατί υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, τουλάχιστον προς το παρόν, δηλαδή η πώληση παικτών και όχι η απόκτηση.

Βασικό μέλημα, είναι να πουληθεί ένας εκ των Κούρτιτς, Αουγκούστο ή και οι δυο, εάν είναι δυνατόν, δεδομένου ότι θα γλιτώσει ο ΠΑΟΚ από δυο “βαριά” συμβόλαια, αλλά θα βάλει και χρήματα στο ταμείο του, αφού τόσο από τον Κούρτιτς θα πάρει 800.000 ευρώ, περίπου, αλλά από τον Αουγκούστο μπορεί να μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ περίπου 2,5 εκ. ευρώ.

Τώρα, εάν ρωτάτε τι παίκτες χρειάζονται για την ομάδα, η απάντηση είναι σαφής: Δεκάρι, ένας ακόμη εξτρέμ και στόπερ, για να μη γράψουμε για φορ, δεδομένου ότι υπάρχει η ελπίδα ότι με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ο Ολιβέιρα, θα είναι δυνατός και θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες της ομάδας, έχοντας ως αναπληρωματικούς, τον Τόμας και τον Κούτσια.

Εάν ο Ολιβέιρα δεν μπορέσει να ανταποκριθεί στο ρόλο του, με επιτυχία, τότε θα υπάρξει πρόβλημα στην επίθεση και θα υπάρξει άμεση ανάγκη απόκτησης ενός γκολτζή σέντερ φορ, γιατί πέρσι, το πρόβλημα ήταν μεγάλο και δεν θέλει να το ξαναζήσει ο Λουτσέσκου.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags