Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα αποκάλυψη για το μέλλον του Ζαμπά - "Δεν ολοκληρώθηκε ακόμα η συμφωνία"
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-08 20:24:00

Νέα αποκάλυψη για το μέλλον του Ζαμπά - "Δεν ολοκληρώθηκε ακόμα η συμφωνία"

Sportdog Team
Νέα αποκάλυψη για το μέλλον του Ζαμπά - "Δεν ολοκληρώθηκε ακόμα η συμφωνία"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Ντάρσι Νέτο, που είναι ο ατζέντης του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ όπου και αναφέρθηκε στο θέμα της μεταγραφής του πελάτη του, αλλά και στον Άρη.

Ντάρσι Νέτο: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη και νυν ατζέντης ποδοσφαιριστών, μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή του Λέο Ζαμπά στη Σαουδική Αραβία, παραθέτοντας το παρασκήνιο της υπόθεσης αλλά και τη συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Αλ Μπάτιν, σημειώνοντας πως ακόμα δεν είναι κάτι οριστικό.

«Εγώ δεν μπορώ να πω κάτι και μετά να αλλάξει κάτι, ακόμα δεν είναι 100% σίγουρη η μεταγραφή του Λέο Ζαμπά, δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Αυτό που απομένει είναι οι συζητήσεις για το οικονομικό κομμάτι του ΠΑΟΚ με τον ποδοσφαιριστή, γιατί ο ίδιος έχει για έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Ο Ζαμπά θέλει να πάει σε μία ομάδα που να παίζει, είναι 23 χρονών. Εγώ του έχω πει πως πρέπει να αλλάξει η ζωή του, έχουμε κάνει συζητήσεις για το... μυαλό του. Δεν θέλει να πάει τώρα στη Βραζιλία, θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. 

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να κρατήσει και ένα ποσοστό 40% από τον Λέο. Ο ΠΑΟΚ τον είχε πληρώσει 5 εκατομμύρια πριν από 3 χρόνια, έχει τόσο ταλέντο, ήταν τραυματίας, αλλά ξέρει να παίζει μπάλα και πρέπει να φτιάξει το μυαλό του. Πριν τον τραυματισμό του, κόστιζε 10 εκατομμύρια, τώρα πρέπει να πάει πίσω, να ξεκινήσει ξανά από την αρχή και να ανεβάσει ξανά την αξία του».

Για τον Ντένις, σημείωσε: «Μίλησε με τον Καρυπίδη, ψάχνουμε και γι' αυτόν μια λύση, μπορεί να επιστρέψει στη Βραζιλία ή να πάει στην Πορτογαλία, ωστόσο δεν είναι στο πλάνο του προπονητή».

Για την αναμέτρηση του Άρη με αντίπαλο τη Μακάμπι: «Η ομάδα πρέπει να έχει ένα πρόσωπο, να μην αλλάζει όλη την ομάδα, ακόμα ωστόσο δεν είναι έτοιμη, δεν έχει ταυτότητα ακόμα στο παιχνίδι της όπως η Μακάμπι που είχε συνοχή στο παιχνίδι της. Ο επόμενος αγώνας είναι αγώνας ζωής απέναντι σε μία καλή ομάδα, ωστόσο μετά από ένα γκολ ξέρεις τι θα γίνει», είπε ο Ντάρσι Νέτο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags