Facebook Pixel Δεν παίζει μόνος του ο ΠΑΟΚ - "Σφήνα" τριών ομάδων για μεταγραφικό στόχο
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-08 21:34:00

Δεν παίζει μόνος του ο ΠΑΟΚ - "Σφήνα" τριών ομάδων για μεταγραφικό στόχο

Sportdog Team
Δεν παίζει μόνος του ο ΠΑΟΚ - "Σφήνα" τριών ομάδων για μεταγραφικό στόχο

Τι συμβαίνει με ποδοσφαιριστή, που βρίσκεται διαρκώς στα ρεπορτάζ του Δικεφάλου του Βορρά το τελευταίο διάστημα, παράλληλα όμως αποδεικνύεται περιζήτητος.

ΠΑΟΚ: Καθημερινή θέση στα ρεπορτάζ των Βραζιλιάνων έχει το όνομα του Ματέους Βιτάλ. Την προηγούμενη εβδομάδα, αρχικά, γράφτηκε ότι ο παίκτης ρίχνει γέφυρες επιστροφής στον Παναθηναϊκό, στηριζόμενος στην καλή άποψη που έχει για εκείνον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Χθες (7/8), ήρθε σαν «βόμβα» η φημολογία περί πρότασης του ΠΑΟΚ για να αποκτήσει το 80% των δικαιωμάτων του Βιτάλ από την Κορίνθιανς. Σήμερα, όμως, στο κόλπο της απόκτησης του Βραζιλιάνους εξτρέμ εμπλέκεται και η ισπανική Βαγιαδολίδ, που από φέτος επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία και θέλει να ενισχυθεί σημαντικά.

Ο ανταγωνισμός για τον ΠΑΟΚ όπως γίνεται προφανές μεγαλώνει ιδιαίτερα, καθώς την ίδια στιγμή πέρα από τη Βαγιαδολίδ ενδιαφέρον για τον Βιτάλ φέρεται να έχουν εκφράσει τόσο η Κλαμπ Μπριζ από το Βέλγιο, όσο και οι Γκρέμιο, Βάσκο ντα Γκάμα από τη Βραζιλία. Παρότι δεν έκανε τη σούπερ σεζόν στην Ελλάδα, ο μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού συγκεντρώνει έντονη κινητικότητα γύρω του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κατηγορίες" σε Λουτσέσκου για Έλληνες - Απάντηση με κούπα και Δώνη - Τί έγινε με Τσιγγάρα, Κούτσια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags