Facebook Pixel Η τελευταία επιθυμία ενός άρρωστου οπαδού της Luton Town
| 2022-08-09 19:10:00

Η τελευταία επιθυμία ενός άρρωστου οπαδού της Luton Town

Sportdog Team
Η τελευταία επιθυμία ενός άρρωστου οπαδού της Luton Town

Έχουμε πει πολλές φορές πως το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα ή ένα χόμπι και η σημερινή μας ιστορία επιβεβαιώνει αυτή μας τη θεωρία.

Ο άνθρωπος που βλέπετε στην εικόνα στο αναπηρικό καροτσάκι είναι ο 35χρονος Mat Westwood. Ο Mat είναι μεγάλος οπαδός της Luton Town και εδώ και 5 χρόνια παλεύει με τον καρκινό. Σε αυτή τη μάχη όμως δεν είναι μόνος του μιας και δίπλα του έχει τη γυναίκα του Lizzie και τον γιο του Alfie. Δυστυχώς όμως ο καρκίνος στον οργανισμό του Mat έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό όπου οι γιατροί του ανακοίνωσαν πως του απομένουν μόλις λίγοι μήνες ζωής ακόμα.

Όταν το έμαθε αυτό ο Mat προσέγγισε την Luton και ζήτησε πριν φύγει από τη ζωή να μπορέσει να δει τον γιο του Alfie να συνοδεύει την ομάδα της Luton στον αγωνιστικό χώρο του Kenilworth Road. Η ομάδα όχι μόνο το αποκρίθηκε στην επιθυμία του αλλά προσκάλεσε τον Mat και την οικογένεια του στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς ώστε να γνωρίσει τους παίχτες και τους προπονητές και να φάει μαζί τους. Στο ματς την προηγούμενης εβδομάδας λοιπόν απέναντι στην Birmingham, ο Mat είδε την επιθυμία του να εκπληρώνεται όταν ο γιος του συνόδευσε την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο στο πλάι του επιθετικού της ομάδας Elijah Adebayo. Μάλιστα οι φίλαθλοι της Luton τίμησαν τον Mat στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης όταν όλοι στο γήπεδο σηκώθηκαν από τη θέση τους για να τον χειροκροτήσουν.

Όπως δήλωσε μάλιστα αυτό ήταν το τελευταίο ματς που θα παρακολουθήσει από κοντά καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να επιστρέψει σε αυτό. Θα συνεχίζει όμως να παρακολουθεί τα ματς της ομάδας του για όσο χρόνο του απομένει, ελπίζοντας σε μία πορεία ανάλογη με την περσινή. Όπως και να έχει, ελπίζουμε όπως λέει και ο ίδιος ο Mat, να απολαύσει την κάθε ώρα που του απομένει με την οικογένεια του και να προλάβει να ζήσει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί!

ΠΗΓΗ: thepubtales.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags