Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Καρλίτος: Το ξεκαθάρισε η Ομόνοια για Καρλίτος - Τι απάντησε στα σενάρια απόκτησής του
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-10 14:17:00

Το ξεκαθάρισε η Ομόνοια για Καρλίτος - Τι απάντησε στα σενάρια απόκτησής του

Sportdog Team
Το ξεκαθάρισε η Ομόνοια για Καρλίτος - Τι απάντησε στα σενάρια απόκτησής του

Οι Κύπριοι αναφέρθηκαν στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για ενδεχόμενο ενδιαφέρον τους για τον άσο του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός - Καρλίτος: Κανένα θέμα με τον Καρλίτος δεν υπάρχει στην Ομόνοια, όπως τουλάχιστον υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου των Κύπριων, Ανδρέας Δημητρίου, μιλώντας σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό.

«Δεν ισχύουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Γενικά τα ονόματα που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν μας απασχολούν. Οι παίκτες με τους οποίους συζητάμε δεν διέρρευσαν και ο κόσμος καλό είναι να μην λαμβάνει υπόψη όσα διαρρέουν με παίκτες που δεν μας απασχολούν και να γίνονται άδικα συζητήσεις», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Δημητρίου για τα δημοσιεύματα για ενδιαφέρον για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Και πρόσθεσε: «Επιθυμία υπάρχει για απόκτηση ενός μέσου box to box, ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ. Είμαστε σε συζητήσεις με παίκτες και για τις τρεις θέσεις. Εφόσον γίνονται συζητήσεις υπάρχει έδαφος για συμφωνία. Πιθανόν τους παίκτες να διεκδικούν και άλλες ομάδες. Ελπίζουμε να τους αποκτήσουμε. Αυτή τη στιγμή συζητάμε με παίκτες που καθορίστηκαν ως στόχοι και τους θέλουμε. Πολλές φορές υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Τη δεδομένη στιγμή συζητάμε με αυτούς στους οποίους έχουμε καταλήξει ως προς στόχους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags