Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: "Ζαλίζουν" τα νούμερα στον ΠΑΟΚ - Ο Σαββίδης έβαλε πάνω από 162 εκατομμύρια!
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-10 15:00:00

"Ζαλίζουν" τα νούμερα στον ΠΑΟΚ - Ο Σαββίδης έβαλε πάνω από 162 εκατομμύρια!

Sportdog Team
"Ζαλίζουν" τα νούμερα στον ΠΑΟΚ - Ο Σαββίδης έβαλε πάνω από 162 εκατομμύρια!

Μετά από 10 χρόνια παρουσίας στην Τούμπα, ο Ιβάν έχει δώσει ένα τεράστιο ποσό για να κάνει ξανά τον Δικέφαλο πρωταγωνιστή στο ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά να τον απαλλάξει από τα χρέη του παρελθόντος.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από την ημέρα που ο Ιβάν Σαββίδης έγινε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η εφημερίδα Metrosport έκανε μία σύνοψη των χρημάτων έχει βάλει όλα αυτά τα χρόνια στον Δικέφαλο του Βορρά ο ομογενής επιχειρηματίας.

Στην τελευταία Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ τον περασμένο Απρίλιο, η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που θα κάλυπτε ο Σαββίδης ανερχόταν στα 4,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στο ΓΕΜΗ, στις 22 Ιουνίου 2022 ολοκληρώθηκε η ΑΜΚ και τελικά καλύφθηκε με ένα ποσό που αγγίζει τα 3,1 εκατ. ευρώ.

Επί της ουσίας στο σύνολο αυτών των 10 ετών, από τότε δηλαδή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας τον Αύγουστο του 2012 μέχρι και σήμερα, ο Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει στον ΠΑΟΚ το... αστρονομικό ποσό των 162,6 εκατ. ευρώ σε Αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου! Και διευκρινίζουμε ότι αυτός ο αριθμός αφορά μόνο ΑΜΚ, διότι ταυτόχρονα έχει διαθέσει μεγάλα ποσά για την αναβάθμιση και ενίσχυση στις «ασπρόμαυρες» ακαδημίες, οι οποίες συνιστούν αυτή τη στιγμή πρότυπο τμημάτων υποδομής στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags